Boka boende
........

1
0
+
+

Har du en företags/erbjudandekod?

Stockholm

Inte din typiska storstad - Stockholm är byggt på 14 öar som sammankopplas med 57 broar. En storstad med allt vad det innebär, men omgiven av skärgård och skog.

StayAt finns idag i Bromma och Kista – två strategiskt valda platser för att du som gäst enkelt ska kunna ta dig till och från jobb, kommunikationer och flygplatser – men fortfarande ha nära till allt du kan tänkas vilja ha på din fritid.

Kista

Där framtiden bor

I Kista, norr om Stockholm City, hittar du flera av Sveriges – och världens – mest innovativa och teknologiskt framstående företag. Så självklart finns StayAt där också.

Sveriges IT-centrum. Science city. Nordens Silicon Valley. Kärt barn har många namn, men ännu fler företag och institutioner som förstärker Kistas plats på världskartan. Alla butiker och restauranger man kan tänkas behöva finns förstås också, och Arlanda flygplats ligger bara 25 minuter bort.

Kista Hotel Apartments

NÄRA JOBBET ATT VÅRA GÄSTER KAN SNOOZA LITE LÄNGRE

Läs mer

Kista Serviced Apartments

Ett boende några hundra mil närmare jobbet

Läs mer
“Det är toppen att de har tänkt på att hela familjen ska trivas och känna sig hemma.”

Bromma

Alla vägar bär till Bromma

StayAt Bromma ligger i trivsamma Alvik. En av knutpunkterna för kommunikationer i Bromma och Västerort, men ändå med närhet till sjö och natur.

Inte långt ifrån Mälarens strand med sina natursköna joggingspår ligger StayAt i Alvik. Runt hörnet ligger Alviks Torg med alla butiker och restauranger man kan behöva, och vill du ha mer så är det bara ett stenkast till Stockholms citypuls. Och Bromma flygplats ligger ännu närmare.

Bromma Hotel Apartments

NÄRA TILL BÅDE FLYGET OCH AVKOPPLINGEN

Läs mer