Book your stay
........

1
0
+
+

Har du en företags/erbjudandekod?

VÅREN 2019 ÖPPNAR VI DÖRRARNA TILL NYA STAYAT MALMÖ VARVSSTADEN PÅ STORA VARVSGATAN I MALMÖ

Vår nya anläggning kommer att vara startskotten i utvecklingen av Malmös nya stadsdel, Varvsstaden. I Kockums före detta huvudkontor med anor från tidigt 1900–tal, kommer 95 nya rum att erbjudas.

Varvsområdet förvärvades 1870 av Kockums Mekaniska Verkstad och var i ett halvt sekel Malmös största arbetsplats. Här byggdes initialt lantbruksredskap och järnvägar, och sedan även fartyg och u-båtar i skeppsvarvet. Den industrihistoriska epoken är sedan länge över, och området var i flera år stängt för allmänheten.

År 2005 förvärvade PEAB och Balder området, och 180 000 kvadratmeter industrimark ska nu bli en helt ny stadsdel där de historiska industrimiljöerna ska blandas med modern arkitektur. De kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bevaras, samtidigt som nya kontor och bostäder ska byggas i denna nyskapande stadsmiljö, med plats för både liv och arbete.

För mer information om StayAts nya Hotel Apartments, kontakta:

Regional Manager, Skåne
Måns Friberg

Mans.friberg@stayat.se
0704 21 31 16

VD
Daniel Stendahl

daniel.stendahl@stayat.se
0708 97 55 27

Visa alla våra rum

En länk mellan det nya och gamla Malmö

Det nya hotellet kommer att ligga som en länk mellan det nya Malmö med Västra Hamnen och det gamla Malmö, med närhet till både stadskärnan, Malmö Centralstation och Malmö Universitet.

Service dygnet runt

Här bor du i rymliga lägenheter med fullt utrustade kök och generösa badrum. Det trådlösa bredbandet är självklart gratis och nås i hela byggnaden. Om det är något du behöver eller undrar över så erbjuder vi service dygnet runt via vår reception.

“En nyskapande stadsmiljö, med plats för både liv och arbete. ”

Adress

Stora Varvsgatan
Malmö

Några av våra bekvämligheter

  • Living Room
  • Gym
  • Tvättstuga
  • Lobby shop
  • Lekrum
  • Fritt Wi-Fi
  • Gratis kaffe och te
Väder 13 ° Molnigt

Våra rum