Boka boende
........

1
0
+
+

Har du en företags/erbjudandekod?

Kontakta oss
........

Känn dig som hemma

StayAt är en plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt bemötande och trevlig service. Man brukar säga borta bra men hemma bäst – så välkommen till ditt andra hem.

Vi tror på möjligheter

Att kunna anpassa boendet efter sitt liv och inte tvärtom är en stor del av vårt koncept. Vill du laga din egen mat istället för att äta ute kan du det. Vill du umgås med andra istället för att sitta hemma så kan du det.

Vi kan hjälpa till med nästan vad som helst. På StayAt ska det kännas skönt att komma hem och det ska vara enkelt att bo. Utöver det så bestämmer du helt själv.

“Det finns inga ursäkter när man har så här nära till gymmet…”

Ditt andra hem

Gemensamt för alla våra boenden i Stockholm och Skåne är den ljusa och optimala planlösningen, samt den varma och hemtrevliga atmosfären som märks direkt när du öppnar dörren. Nästan 600 lägenheter anpassade för en till sex personer och med alla bekvämligheter man behöver i vardagslivet, samtidigt som du kan njuta av den service du förväntar dig på ett hotell. De gemensamma ytorna, där gästerna umgås eller bara kopplar av, är navet i StayAt, och ditt andra vardagsrum.

Till våra boenden