Våra koncept

Vad som krävs skiljer sig från företag till företag och från person till person. Våra olika boendelösningar är framtagna för att passa just dina och dina medarbetares behov, vilka de än är.

StayAt Hotel Apartments

Efter en hård arbetsdag så vill man vistas i en avslappnad miljö. På StayAt Hotel Apartments får våra gäster mer än en plats att sova – de får ett hem. Vi gör allt för att dina medarbetare ska trivas hos oss, och vilja komma tillbaka snart igen.

De gemensamma ytorna är navet i StayAt Hotel Apartments. I Living Room kan gästerna umgås, utmana varandra i en biljardmatch eller bara koppla av i en lugn miljö.

Nedan hittar du alla våra StayAt Hotel Apartments

StayAt Serviced Apartments

Oavsett om man stannar en månad eller ett halvår är det viktigt att trivas. StayAt anordnar regelbundna event för att alla ska känna sig hemma. StayAt Royals, vårt egna cricketlag där våra gäster spelar, tycker vi är ett bra exempel på detta.

Här bor man i lägenheter fullt utrustade med kompletta kök, generösa badrum och tillgång till tvättstuga. Som hemma alltså, men städning och byte av sängkläder står vi för.

Nedan hittar du alla våra StayAt Serviced Apartments

Kontakta oss