Erbjudanden

Vi är stolta över vår flexibilitet. Inte bara gällande vår service utan även våra avtal. Vi skräddarsyr lösningar som passar dig och dina anställda på bästa sätt. Hur kan vi hjälpa dig? Oavsett vad du söker kan du kontakta våra säljare via formuläret nedan. Därefter får du en personlig kontakt.

StayAt Project

Skräddarsytt för smidigt projektboende: Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer specifika behov av boendelösningar, allt från några veckor till flera månader. Vi har bland annat en hel del stora konsultbolag som kunder. När de hyr in internationell spetskompetens kan deras vistelse variera kraftigt beroende på projektets fas – i en period kanske de bara behöver två personer på plats, för att sedan stärka med sex nya konsulter som kommer med sina familjer i tre månader, varav två åker hem i förtid. Den typen av avtal syr vi ihop till dig utan problem.

StayAt Project är ett perfekt alternativ till kostsamma hotellvistelser och krångliga andrahandslösningar. För dig som beställare kan det nästan inte bli enklare: du får en offert, en faktura och en dedikerad kundkontakt under hela perioden.

StayAt Corporate

Garanterad tillgång med ramavtal: För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket förmånliga ramavtal. Det är alltid svårt att exakt uppskatta rumsbehovet för ett helt år framöver, och vi har därför kvartalsavstämningar för att säkerställa att ni får rätt pris och att vi kan erbjuda vad vi lovar. Vår styrka ligger dels i att vi har lägenhetshotell på tre strategiskt valda orter, dels att vi erbjuder en kombination av flexibilitet och bekvämlighet som är få traditionella hotell förunnade. Om ni dessutom arbetar efter en miljöpolicy är det goda nyheter – våra lägenhetshotell är Svanencertifierade och har upp till 50 procent lägre koldioxidutsläpp än vanliga hotell.

StayAt Corporate riktar sig till dig som är ansvarig för inköp och planering av logi för organisationer med stor logiefterfrågan. Tillsammans med dig och din affärsresebyrå syr vi ihop rabatterade ramavtal specifikt för era behov.

Kontakta oss