Stockholm

Inte din typiska storstad - Stockholm är byggt på 14 öar som sammankopplas med 57 broar. En storstad med allt vad det innebär, men omgiven av skärgård och skog.

StayAt finns idag i Bromma och Kista – två strategiskt valda platser för att våra gäster enkelt ska kunna ta sig till och från jobb, kommunikationer och flygplatser – men fortfarande ha nära till allt man kan tänkas vilja ha på sin fritid.

Kista

Där framtiden bor

I Kista, norr om Stockholm City, finns flera av Sveriges – och världens – mest innovativa och teknologiskt framstående företag. Så självklart finns StayAt där också.

Sveriges IT-centrum. Science city. Nordens Silicon Valley. Kärt barn har många namn, men ännu fler företag som förstärker Kistas plats på världskartan som en viktig och innovativ plats för teknologisk utveckling. Alla butiker och restauranger man kan tänkas behöva finns förstås också, och Arlanda flygplats ligger bara 25 minuter bort.

Kista Hotel Apartments

NÄRA JOBBET ATT VÅRA GÄSTER KAN SNOOZA LITE LÄNGRE

Läs mer

Kista Serviced Apartments

Ett boende några hundra mil närmare jobbet

Läs mer
“Moderna och rymliga lägenheter för hela familjen!”

Bromma

Alla vägar bär till Bromma

StayAt Bromma ligger i trivsamma Alvik. En av knutpunkterna för kommunikationer i Bromma och Västerort, men ändå med närhet till sjö och natur.

Inte långt ifrån Mälarens strand med sina natursköna joggingspår ligger StayAt i Alvik. Runt hörnet ligger Alviks Torg med alla butiker och restauranger man kan behöva, och vill man ha mer så är det bara ett stenkast till Stockholms citypuls. Och Bromma flygplats ligger ännu närmare.

Bromma Hotel Apartments

NÄRA TILL BÅDE FLYGET OCH AVKOPPLINGEN

Läs mer

Säljansvarig

Har du frågor som rör StayAt? Kontakta då vår ansvarige Niklas Frisell, mail och telefonnummer finns här under. Frågor kring andra områden skickar du med fördel till respektive ansvarige via formuläret nedan.

Niklas Frisell

Commercial Manager

M: +46-735 23 55 33
E: niklas.frisell@stayat.se

Kontakta oss