Skåne

Det mesta av det bäst - Som Sveriges sydligaste landskap är Skåne även en levande och attraktiv del av Europa – och vår port till kontinenten.

StayAt ligger i Lund, men den moderna infrastrukturen tar våra gäster enkelt och snabbt över hela Skåne, och de båda flygplatserna gör att Europa och resten av världen alltid är nära. Det är heller aldrig långt från pulserande storstadsliv till idylliska småstäder. I Skåne finns något för alla.

Lund

Idéernas stad

I Lund samsas spännande historia och stolta traditioner med expansion och framtidstro. Och mitt i den här sprudlande universitetsstaden hittar du StayAt.

Lunds många studenter livar upp den över tusen år gamla staden och sätter en modern prägel med stora idéer och framtidsutsikter. Det är inte för inte som Sveriges två största forskningsanläggningar byggs här och drar till sig forskare och företag från hela världen. En spegling av universitetets och Lunds attraktionskraft som stärker hela Skånes näringsliv. Historiska platser blandas med butiker, restauranger och allt annat som Lund har att erbjuda – näringsliv, kultur och natur. Allt inom cykelavstånd från StayAt.

Lund Hotel Apartments

MITT I STAN MED BOTANISKA TRÄDGÅRDEN RUNT HÖRNET

Läs mer

Kontakta oss