Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen11
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund-studio-superior1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund: Vecka 36

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Onsdag 2-5/9: Nu är det äntligen dags för årets Lund Comedy Festival! Under dessa dagar kan man se några av de största svenska och internationella komikerna uppträda och kanske även vara en av de första att se nästa stjärnskott inom komedin! Du hittar all information, priser och schema på www.2015.lundcomedyfestival.com
Du vet väl att ett gott skratt förlänger livet?

Read more

Lund: Vecka 35

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Torsdag 27/8: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 29/8: Cricket derby! Se våra lokala lag Lund Cricket Club och Panthers Cricket club mötas i en spännande match på Fågelvallen i Lund! Fråga oss hur Ni ta er dit, matchen börjar kl 10.00.
Read more

Lund v.27

Tisdag 30/6: Lystring alla fotbollsfans! Ikväll visar vi finalen i U21 mästerskapen som startar kl. 20.45. Kom ner till Living Room och heja på ditt favoritlag tillsammans med Hedvig i receptionen. Popcorn och läsk är ett måste när man tittar på sport så vi bjuder självklart på detta. Heja heja!

Torsdag 2/7: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 4/7: Picknick-dags! Vädergudarna har välsignat oss med en underbar, varm sommardag denna lördag och det finns ingen ursäkt att stanna inomhus på hotellet. Hitta en park i närheten (vårt KUBB-spel finns till utlån) eller ta med dig vänner och familj till stranden för sol och bad. Vi vill underlätta planeringen så mycket som möjligt och kommer förbereda smörgåsar och glass att ta med på utflykten!

Lund v.26

Måndag 23/6: Lär dig konsten att åka skateboard! Vet du vad en kickflip eller ollie är? Om inte – då är det kanske dags att lära dig lite tips och tricks på brädan? Lund arrangerar en skateboard workshop på Stenkrossen idag mellan kl. 13.00-15.00. De har skateboards på plats, men ta gärna med dig en hjälm för din egen säkerhet!

Torsdag 25/6: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 26/6: Fredagsmys! Kom ner till Living Room för en riktig filmkväll med läsk och popcorn. Ikväll visar vi ”Grown Ups 2” – en nyligen utkommen familjekomedi med Adam Sandler. Hoppa i myskläderna och börja helgen med oss – filmen startar kl. 19.00.

Lund v.25

Måndag 15/6: Picknick Dans! Lund arrangerar första sommardansen för säsongen i Stadsparken. Lär dig den passionerade dansen tango tillsammans med din älskade eller en nyfunnen vän och visa upp dina kunskaper för alla! Bäst av allt? Inga förkunskaper krävs! Kvällen startar med 30 minuters introduktion kl. 19.00.

Torsdag 18/6: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 19/6: Midsommarafton! The mest svenska traditionen av dem alla har äntligen anlänt och vi firar detta genom att bjuda på jordgubbar med grädde i Living Room efter frukost. Om du vill delta i det traditionella firandet så är du välkommen att ta dig till Kulturen – de börjar kl. 12.00 med att klä och resa midsommarstången. Efter det kan man ha sin egen picknick i deras park – de har även sill och jordgubbar till försäljning.