Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.22

Onsdag 27/5: Temperaturen börjar stiga och vi känner att det är dags att fira med ett pass utejympa i parken! Dra på dig joggingdressen och gå till Folkparken för ett svettigt träningspass. Passet är gratis och börjar kl. 19.00, fråga receptionen för mer information.

Torsdag 28/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Smaka på Saluhallen” – Saluhallen arrangerar en tur och smakprovning av de olika försäljarnas utbud tillsammans med en guide som berättar om Saluhallens historia. Turen startar kl. 16.30 och biljett köps i förväg. Fråga receptionen för mer information.

Lördag 30/5: Stay’Ats Officiella Glassdag! Varje dag är glassdag denna tid på året och nu vill vi ta chansen att lära känna dig bättre över en glass tillsammans. Kom ner till Living Room, grabba tag i en kall glass och njut av känslan att sommaren är precis runt hörnet!

Lund v.21

Tisdag 19/5: Svenska för Nybörjare – vill du göra dagens goda gärning och lära våra internationella gäster några svenska fraser? Kom ner till Living Room för ett språkligt utbyte mellan nationaliteter. Kanske kan någon lära dig ett främmande språk i gengäld?

Torsdag 21/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 23/5: Eurovision Song Contest 2015 är äntligen här! Kom ner till Living Room och heja på Sveriges bidrag ”Heroes” med Måns Zelmerlöw. Vi ordnar den perfekta Mello-stämningen med popcorn och läsk. Dags att sätta på dansskorna!

Söndag 24/5: Sunday Fun-day! Vi har ett splitternytt Kubb-spel som väntar på att invigas. Testa det traditionella spelet med ett par vänner i en park i närheten. Fråga i receptionen om ni vill ha tips på hur man tar hem vinsten!

Lund v.19

Onsdag 6/5: Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och det är dags är utejympa! Klä dig varmt och ta dig till Folkparken för ett svettigt träningspass. Passet startar kl. 19.00, fråga i receptionen för mer information.

Torsdag 7/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 9/5: Det årliga Lundaloppet går av stapeln där cirka 6000 löpare tar sig genom stadens gator på fem eller tio kilometer. Evenemanget brukar bli en riktig folkfest så bege er ut för att heja på de tappra motionärerna! Är du sugen på att vara med och springa så är efteranmälan öppen fram till den 6/5.

Söndag 10/5: Cozy Sunday! Njut av eftermiddagen i Living Room med en dagstidning eller en härlig söndagsfilm. Vi bjuder på nybakat och varm dryck för största möjliga myskänsla – alla är välkomna!

Lund v.18

Torsdag 30/4: Glad Valborg! Lund är känt för sitt stora valborgsfirande i Stadsparken. Slå er ner på en picknick under dagen och under kvällen blir det allsång med kör från kl. 20.00. Den stora majbrasan tänds kl. 20.45. Alla är välkomna!

Fredag 1/5: Första maj är en politisk dag i Sverige då partier och deras sympatisörer samlas för möten och demonstrationer på stadens gator. Njut av den lediga fredagen och lyssna på alla idéer för ett bättre samhälle

Lördag 2/5: Happy Game Day! Kom ner till Living Room och utmana familjen eller vänner i en omgång pingis eller Carrome! Vi har även Memory och andra sällskapsspel för de minsta i familjen. Må bäste man vinna!

Lund v.17

Tisdag 21/4: Lund blev framröstad till “Bästa Cykelstaden 2014” och erbjuder flera fina cykelstråk.  Visste du att StayAt har cyklar till uthyrning? Kombinera din dagliga träning med en härlig tur genom staden på hjul!

Torsdag 23/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 25/4: Idag är den Barnens Dag på StayAt Lund. Vi har ritböcker, roliga spel och barnfilmer igång hela dagen och bjuder på lördagsgodis. Alla barn får såklart med sig en gottepåse – välkomna!