Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund Hotel Apartments

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen11
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund-studio-superior1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund Hotel Apartments

StayAt Lund erhåller “Excellent Service”

För andra året i rad erhåller medarbetare på StayAt Lund, Visit Lunds utmärkelse ”Excellent Service”. Förra året delade StayAt förstaplatsen med Kulturkrogen och Terrin & Vin men i år står StayAt som ensam segrare. Vi kan stolt meddela att Michaela Nohlborg, Guest Service Representative på StayAt Lund är den person i Lund som lyckats samla flest pins under 2015 års tävling!

Vad det hela går ut på är att de som turistar i Lund får chansen att dela ut en pin till någon, inom service, yrkesverksam person. Den som i slutändan står med flest pins har sedan vunnit.
Read more

Lund: Vecka 39

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Måndag 21/9: Ny i stan eller bara nyfiken på att blanda in lite turistande i din vistelse? Om du vill lära dig mer om nutida Lund och stadens historia tipsar vi dig om att gå en stadsvandring i staden med en guide. Idag körs det en rolig tur där olika personligheter i Lunds historia vävs samman mellan nutid och medeltid. Stadsvandringen startar kl.18.00 utanför Lunds Turistbyrå.
Read more

Lund: Vecka 38

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Torsdag 17/9: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 19/9: Kulturnatten i Lund är en unik kulturmanifestation som vanligtvis äger rum den tredje lördagen i september varje år. Det centrala Lund fylls med kultur långt in på natten. Det mesta är gratis. Mellan 300 och 400 programpunkter av brokig karaktär trängs på en mängd olika platser runt om i den charmiga stadskärnan.
Read more

Lund: Vecka 36

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Onsdag 2-5/9: Nu är det äntligen dags för årets Lund Comedy Festival! Under dessa dagar kan man se några av de största svenska och internationella komikerna uppträda och kanske även vara en av de första att se nästa stjärnskott inom komedin! Du hittar all information, priser och schema på www.2015.lundcomedyfestival.com
Du vet väl att ett gott skratt förlänger livet?

Read more

Lund: Vecka 35

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Torsdag 27/8: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 29/8: Cricket derby! Se våra lokala lag Lund Cricket Club och Panthers Cricket club mötas i en spännande match på Fågelvallen i Lund! Fråga oss hur Ni ta er dit, matchen börjar kl 10.00.
Read more