Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.51

Onsdag 17 december: Thomanders Jul bjuder in! I Thomanders hem på Kulturen visar intendent Anders Jansson hur professor Thomander med familj levde och firade jul på 1840-talet. Ingår i entréavgiften till museet. kl. 14-14.30.

Torsdag 18 december: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 19 december: Rocky Road fredag! Sugen på ännu mer julgodis? Ta chansen att göra egen Rocky Road med oss på StayAt! Vi ses från kl 19.00 i living room, ta bara med dig själv, en tom mage och ett god humör.

Välkomna!

Lund v.50

Tisdag 9/12: Olympiacos-Malmö FF
Heja fram vårt kära Malmö FF till en efterlängtad bortavinst i Champions League! Vi visar matchen i Livingroom med start kl 20.00.

Torsdag 11/12: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag och lördag 12-13/12: Fira Lucia med oss på StayAt! Vi tjuvstartar redan på fredagen. Njut stämningsfull musik, lussebullar och julmust i living room.

Välkomna!

Lund v.49

Onsdag 3/12: Dags att provsmaka årets julgodis! Har du, precis som vi längtat efter knäck och ischoklad? Inga problem, nu på onsdag har ni chans att provsmaka årets julgodis och vem vet, kanske finns någon nyhet med i årets sortiment. Provsmakningen startar vid kl 17.00 i Livingroom.

Torsdag 4/12: Torsdag innebär Pingis! Visste du att vi även har andra spel såsom carrom, schack och backgammon? För de minsta har vi även alldeles egna spel. Ses i Livingroom!

Fredag 5/12: StayAt bakar årets pepparkakshus! Hjälp oss att dekorera, smycka och se till att vårt pepparkakshus blir precis så fint som vårt hotell!

Lund v.48

Tisdag 25/11: Dags att julpynta StayAt! Vi bjuder på julmust och pepparkakor under hela dagen! Vi ses i Livingroom!

Torsdag 27/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. För de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Livingroom!

Fredag 29/11: Glöggprovning! Har ni längtat? Vi har nämligen längtat efter denna härliga dryck! Vi bjuder på tre olika sorters glögg, självklart med goda tillbehör som mandlar, russin och pepparkakor. Glöggen serverasi vårt Livingroom från 17.00 på fredagen. Välkomna!

Lördag och söndag 29 + 30/11: Under helgen är det julmarknad i Lund, njut av julstämningen och av vår mysiga stad!

Lund v.47

Måndag 17/11: Veckans tips! Håll utkik i vårt Livingroom efter veckan tips, här rekommenderar vi vad som händer i Lund under veckan…

Tisdag 18/11: Fotbollskväll! Ta på dig svenska landslagets tröja och hjälp oss heja fram våra pågar i matchen mot Frankrike. Matchen börjar kl 21.00, vi ses i living room!

Torsdag 20/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 21/11: Nu är det fredagsmys… Saknar du din soffa hemma? Låna en av våra och njut av traditionellt fredagsmys med Idol, snacks och dryck tillsammans i vårt living room.