Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.17

Tisdag 21/4: Lund blev framröstad till “Bästa Cykelstaden 2014” och erbjuder flera fina cykelstråk.  Visste du att StayAt har cyklar till uthyrning? Kombinera din dagliga träning med en härlig tur genom staden på hjul!

Torsdag 23/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 25/4: Idag är den Barnens Dag på StayAt Lund. Vi har ritböcker, roliga spel och barnfilmer igång hela dagen och bjuder på lördagsgodis. Alla barn får såklart med sig en gottepåse – välkomna!

Lund v.16

Måndag – Lördag 13- 18/4: LitteraLund – Sveriges största festival för barn- och ungdomslitteratur är i full gång och erbjuder ett fullspäckat program. Vad sägs om att träffa en författare eller gå på en mysig sagostund? Fråga i receptionen för mer information.

Torsdag 16/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 17/4: Fredagsmys! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och fortsätta leva ditt liv som vanligt. Kom ner till living room och heja på din favorit i ”Let’s Dance” – vi bjuder såklart på snacks. Programmet startar kl. 20.00.

Lund v.14

Onsdag 1/4: Äggmålning! Ta med hela familjen och måla fina ägg inför påsken. Från klockan 17:00 i living room.

Torsdag 2/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 3/4: Välkomna på en spännande äggjakt! Påskharen har varit här och gömt en massa ägg fulla med gotter inför påsken här på StayAt. Fråga i receptionen för instruktioner efter klockan 13:00, låt äggjakten börja! Glad Påsk!

Lund v.13

Onsdag 25/3: Våffeldagen! En av årets mumsigaste dagar är här! Vi bjuder på våfflor till frukosten och har självservering av våfflor i living room under eftermiddagen och kvällen. Välkommen ner och grädda dig en våffla!

Torsdag 26/3: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 28/3: Earth Hour! Vi på StayAt är väldigt engagerade i vårt miljöarbete, som du kanske redan vet är vi certifierade av Svanen. Nu på lördag är det dags för Earth Hour, ett årligt event över hela världen där vi gemensamt släcker ner i en timme för att visa vårt stöd för miljön. Kom till living room mellan 20:30 – 21:30 och visa ditt stöd! Vi vill också uppmuntra er att släcka all belysning och stänga av elektronisk utrustning på era rum under denna tid. Släck för en ljusare framtid. #EarthHour

Söndag 29/3: Nu är det bara en vecka kvar till påsk. Börja påskfirandet med att göra ditt eget påskris! Vi har fullt med färglada fina fjädrar så välkomna att pyssla med oss mellan 13:00 – 16:00.

Lund v.12

Onsdag 17/3: Är du en sportsfantast? Vi är och ikväll visar vi Champions League matchen mellan Dortmund and Juventus i living room. Titta på matchen och heja på ditt favoritlag!

Torsdag 18/3: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 20/3: Gör vackra pärlplattor! Vi har köpt in massa fina pärlor och vill bjuda in alla barn på StayAt att göra en fin pärlplatta. Välkomna ner till living room klockan 13:00!