Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.14

Onsdag 1/4: Äggmålning! Ta med hela familjen och måla fina ägg inför påsken. Från klockan 17:00 i living room.

Torsdag 2/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 3/4: Välkomna på en spännande äggjakt! Påskharen har varit här och gömt en massa ägg fulla med gotter inför påsken här på StayAt. Fråga i receptionen för instruktioner efter klockan 13:00, låt äggjakten börja! Glad Påsk!

Lund v.13

Onsdag 25/3: Våffeldagen! En av årets mumsigaste dagar är här! Vi bjuder på våfflor till frukosten och har självservering av våfflor i living room under eftermiddagen och kvällen. Välkommen ner och grädda dig en våffla!

Torsdag 26/3: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 28/3: Earth Hour! Vi på StayAt är väldigt engagerade i vårt miljöarbete, som du kanske redan vet är vi certifierade av Svanen. Nu på lördag är det dags för Earth Hour, ett årligt event över hela världen där vi gemensamt släcker ner i en timme för att visa vårt stöd för miljön. Kom till living room mellan 20:30 – 21:30 och visa ditt stöd! Vi vill också uppmuntra er att släcka all belysning och stänga av elektronisk utrustning på era rum under denna tid. Släck för en ljusare framtid. #EarthHour

Söndag 29/3: Nu är det bara en vecka kvar till påsk. Börja påskfirandet med att göra ditt eget påskris! Vi har fullt med färglada fina fjädrar så välkomna att pyssla med oss mellan 13:00 – 16:00.

Lund v.12

Onsdag 17/3: Är du en sportsfantast? Vi är och ikväll visar vi Champions League matchen mellan Dortmund and Juventus i living room. Titta på matchen och heja på ditt favoritlag!

Torsdag 18/3: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 20/3: Gör vackra pärlplattor! Vi har köpt in massa fina pärlor och vill bjuda in alla barn på StayAt att göra en fin pärlplatta. Välkomna ner till living room klockan 13:00!

Lund v.11

Onsdag 11/3: Våren har äntligen kommit till Lund! Hurra! Njut av det fina vädret med en härlig promenad i stadsparken. Visste du att där också finns en stor lekplats? Fråga i receptionen för en vägbeskrivning.

Torsdag 12/3: Table Tennis Thursday! Det är spelkväll på StayAt Lund, kom och spela pingis, schack, carom eller något av våra andra roliga spel!

Fredag- Lördag 13-14/3: Öresundsregionens största öl och whiskey festival är tillbaka. Malmö Öl & Whiskey festival håller öppet fredag-lördag för alla öl- och whiskeyälskare. Läs mer på www.mowfestival.se eller fråga i receptionen för mer information.

Söndag 15/3: Slappsöndag! Kom ner till Living room och slappna av. Passa på att ta en lugn söndag och vila upp dig inför den kommande veckan. Vi visar filmen ”Amelie från Montmartre” och bjuder på snacks. Filmen börjar klockan 13:00.

Lund v.10

Onsdag 4/3: Välkomna på knytkalas! Ta med din favoriträtt och kom ner till living room och träffa både nya och gamla vänner på StayAt Knytis. Dela med dig av dina bästa mattips och testa nya rätter från olika delar av världen. Vi kommer bjuda på en klassisk svensk rätt, välkomna mellan 19:00 – 21:00.

Torsdag 5/3: Table Tennis Thursday! Det är spelkväll på StayAt Lund, kom och spela pingis, schack, carom eller något av våra andra roliga spel!

Fredag 6/3: Mysfredag med myskläder! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och kunna fortsätta leva ditt liv som vanligt. Så välkommen ner till living room för en riktigt myskväll helt utan klädkod och utan krav bara ren avslappning och mys! Vi visar en bollywood film och bjuder på snacks. Filmen börjar klockan 19:00.

Söndag 8/3: Idag är det dags för Vasaloppet! Vi visar hela loppet i living room med start kl. 9:00. Visste du att Vasaloppet är det äldsta, det längsta och det största långloppet i skidor i världen?!