Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.5

Måndag 26/1: Heja fram Sverige till kvartsfinal i VM i handboll – vi sänder matchen i living room! Tid informeras senare.

Torsdag 29/1: Det är Table Tennis Thursday! Ta med dig vänner och familj och utmana varandra i pingis, schack eller carom, eller testa något av våra roliga barnspel. Spelkväll hela kvällen i living room!

Fredag 30/1: Fick du nog av pingis igår? Testa biljard istället! Lunds bästa biljardhall ”Pardis Biljard” ligger bara en kort promenad från StayAt Lund. De har nio biljardbord samt bar och restaurang. Fråga i receptionen för information om öppettider och en vägbeskrivning.

Lördag 31/1: Lördagsmatiné! Det är filmdags för alla barn här på StayAt Lund. Vi visar den roliga filmen ”Det regnar köttbullar” klockan 13:00 i living room och bjuder på popcorn! Vuxna är tillåtna i sällskap av barn.

Lund v.4

Torsdag 22/1: Dags för Table Tennis Thursday! Ta med dig hela familjen och prova ett av våra familjespel, bordtennis eller varför inte ett parti schack? Reser du ensam är det enkelt att hitta en utmanare. Vi ses i living room!

Fredag 23/1: Fredagsmys! Ikväll visar vi den fantastiskt roliga komedifilmen Baksmällan III!! Filmen visas från kl 20.00 i living room. Vi bjuder på popcorn och dryck!

Lördag 24/1: Att resa med barn är härligt men kanske inte alltid helt enkelt. Vi gör det enkelt för er! Nu på lördag är alla barn och deras föräldrar välkomna till living room för att pyssla och måla. Varmt välkomna från 13.00-16.00

StayAt Kista söker Operations Manager

Har du har en stark känsla för service och upplevelser och erfarenhet av att rekrytera och leda ett motiverat team?

Nu söker StayAt Hotel Apartments i Kista en Operations Manager som skall leda och coacha ett litet och effektivt team. Personen vi söker kommer att ansvara för upplevelsen – hela den operativa driften, allt från bemanning till inköp för alla avdelningar. Tjänsten är ett vikariat, läs mer om tjänsten här…

Lund v.1

Måndag 29/12: Guidad tur I Lund på engelska! Idag kan Ni hänga med en av våra stadsguider på en engelsk guidning av Lund. Ingen förbokning krävs, Ni dyker helt enkelt bara upp på Lunds Domkyrka och betalar direkt till guiden kontant. Guidningen startar kl 14.00 och varar i ca 1 h.

Nyårsafton 31/12: Gott nytt år! Fira årets slut med oss på StayAt fram till kl 16:00 bjuder vi alla gäster på ett glas bubbel. Vi önskar er ett gott nytt år och ett stort lycka till i det nya året 2015!

Thursday 1/1: Speldag! Denna dag tar vi det lugnt, spela ett parti backgammon, eller kanske en stillsammare match i bordtennis? Vi har även en massa roliga barnspel, kom till living room och ta en titt.

Fredag 2/1: Guidad tur I Lund på engelska! Idag kan Ni hänga med en av våra stadsguider på en engelsk guidning av Lund. Ingen förbokning krävs, Ni dyker helt enkelt bara upp på Lunds Domkyrka och betalar direkt till guiden kontant. Guidningen startar kl 14.00 och varar i ca 1 h.

Lund v.52

Julafton 24/12: Idag är det Julafton och vi hoppas att jultomten har vägarna förbi StayAt. Håll utkik utanför er dörr idag, kanske har han lämnat en julklapp!

Juldagen 25/12: Idag myser vi, spelar spel eller varför inte se en bra julfilm? Vi bjuder på glögg och pepparkakor i Livingroom.

26/12-30/12: Det är dags för Lundaspelen! Välkomna alla deltagare, familjer och publik som gör denna turnering till världens största inomhus turnering för barn och ungdomar. Besök www.lundaspelen.com eller fråga oss i receptionen för mer information. Pssst… Visste Ni att vi säljer 2 dagars bussbiljetter till all lokaltrafik i receptionen?