Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.10

Onsdag 4/3: Välkomna på knytkalas! Ta med din favoriträtt och kom ner till living room och träffa både nya och gamla vänner på StayAt Knytis. Dela med dig av dina bästa mattips och testa nya rätter från olika delar av världen. Vi kommer bjuda på en klassisk svensk rätt, välkomna mellan 19:00 – 21:00.

Torsdag 5/3: Table Tennis Thursday! Det är spelkväll på StayAt Lund, kom och spela pingis, schack, carom eller något av våra andra roliga spel!

Fredag 6/3: Mysfredag med myskläder! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och kunna fortsätta leva ditt liv som vanligt. Så välkommen ner till living room för en riktigt myskväll helt utan klädkod och utan krav bara ren avslappning och mys! Vi visar en bollywood film och bjuder på snacks. Filmen börjar klockan 19:00.

Söndag 8/3: Idag är det dags för Vasaloppet! Vi visar hela loppet i living room med start kl. 9:00. Visste du att Vasaloppet är det äldsta, det längsta och det största långloppet i skidor i världen?!

Lund v.9

Onsdag 25/2: Högevallsbadet i Lund bjuder in till en avkopplande relax kväll. Simma i dämpad belysning med levande ljus, prova på vattengymnastik, yoga eller massage. Aktiviteterna startar från 19:00 och badet är öppet för alla över 19 år. Fråga i receptionen för mer information!

Torsdag 17/2: Table Tennis Thursday Extravaganza!!! Eftersom vi vet hur mycket ni älskar pingis har vi köpt in ett helt nytt superbra bordtennis bord till er! Välkomna ner till Living Room för invigningen! Vi bjuder på snacks och dryck och såklart pingis!

Lördag 28/2: Vinter-VM i Falun är i full gång och nu närmar det sig slutet. Världseliten inom längdskidor, backhoppning och nordisk kombination tävlar om totalt 21 medaljer. Vi visar VM hela dagen i Living Room. Slå er ner med något varm att dricka och koppla av medan eliten tävlar.

Lund v.8

Måndag 16/2: Denna vecka är det premiär för Kulturens nya lekutsällning med Emil i Lönneberga från Astrid Lindgrens populära böcker. Barnen kan leka, klättra, klä ut sig till Emil och Ida eller läsa en bok. Ni kan också se originalteckningar från böckerna. Fråga i receptionen för mer information och öppettider!

Tisdag 17/2: Idag är det Fettisdagen! Vi vill fira denna smarriga dag med att bjuda våra gäster på semlor! Välkomna ner till Living Room för en Semla och en kopp kaffe.

Lördag 21/2: Idag är det Barnens Dag på StayAt Lund! Vi har målarböcker, nya roliga spel, kommer visa barnfilmer hela dagen och bjuder på lördagsgodis! Det kommer också att finnas en fiskdamm för alla barn! Välkomna!

StayAt Hotel Apartments söker upplevelsedriven Regional Manager

StayAt Hotel Apartments söker en upplevelsedriven Regional Manager som utvecklar hållbara och bestående värden.

Kort om tjänsten
Var med oss på resan och utveckla The Stay of the Future när vi går in i vår expansionsfas!

Som Regional Manager ansvarar du för StayAt Hotel Apartments lägenhetshotell i Stockholm. Du har det fulla affärsansvaret och övergripande ansvaret för verksamhetens utveckling, kvalitet och lönsamhet. Du kommer tillsammans med Operational Managers fortsätta att utveckla det framgångsrika koncept som StayAt Hotel Apartments har idag. Läs mer om tjänsten här…

StayAt Lund söker Operations Manager

StayAt Hotel Apartments i Lund söker upplevelsedriven vikarierande Operations Manager som utvecklar hållbara och bestående värden.

StayAt är det ledande alternativet till traditionella hotellrum. Det moderna boendet för den moderna resenären, där gästen kan känna sig hemma på ett helt annat sätt. StayAt driver idag tre lägenhetshotell i Lund, Bromma, och Kista.

Var med oss på resan och utveckla The Stay of the Future! Läs mer om tjänsten här…