Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista

På StayAt Kista bor du princip i Kista Galleria.Ett av Stockholms största köpcentrum med över 180 butiker, restauranger och mycket annat. Våra 166 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov. Oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista

Kista v.18

Onsdag 29 april
Kom till lobbyn och spela air hockey och andra spel. Snacks och läsk!
Vi ses på onsdag mellan 18: 00-21: 00

Mafia Comedy Club.  
Sverige roligaste stand up, varje tisdag till lördag.
Lokal/plats: Baras Backe, Götgatsbacken, Götgatan 33
Tid: 20:00

Söndag 3 maj
Låt oss ha lite kul tillsammans.
Ta med dina barn till lobby för lek, spel och fika!
Vi ses på söndag mellan 15: 00-18: 00

Kista v.16

Onsdagen den 15 april
Kom och spela pingis! Vi inbjudet till en mini-Pingis turnering på vårt mini-pingis bord! Vi ses i lobbyn mellan 18:00-20:00 på onsdag… låt den bäste vinna! Vi bjuder även på lite snacks.

Vad ska du göra i helgen?
Har du några planer för helgen? Om inte, varför inte gå på en gratis city tur i stockholm. Se nedan för tider & för mötesplats och mer information kom förbi oss i receptionen eller www.freetoursstockholm.com

Tävlingsdags!
Nu är våren här (nästan). Posta din bästa vår-bild på vår Facebook sida. Vinnaren kommer att krönas på söndag kväll. Lycka till!

Kista v.12

Onsdag 18 mars: Vi tar fram vårat Wii spel, mellan 18:30-20:30 är ni välkomna ner till Lobbyn och spela loss!

Gillar du karaoke?
På lördag så är det karaoke-time på ”The Swan” mellan 21:00-00:45
Plats : Nioörtsvägen 36, Midsommarkransen

Våren är nära!
Upptäck stockholm med vänner, ta tunnelbanan till Stockholm t-central och bara promenera omkring. Där finns gamla stan med dess historia & arkitektur. Eller varför inte besöka slussen med dess vackra utsikter & Djurgården med gröna parker.

Kista v.11

Onsdagen den 11 mars
Kom ner till lobbyn och spel lite spel. Vi kommer att ha vårat biljard bord framme samt olika sällskapsspel.

Vi kommer också att bjuda på lite snacks.
Ses mellan 18:30-20:30

Jag har hört att det ska bli en fantastisk helg med massor av sol så varför inte ta en tripp till Djurgården. Förutom att Djurgården har några av Stockholms bästa museum och attraktioner så har Djurgården både skog och parker där du kan ha allt från lugna picknickar, härliga promenade och sköna cykel turer.

Kom gärna förbi lobbyn om ni vill ha några idéer eller tips på vad ni kan besöka och glöm inte att med SL kortet kan ni ta djurgårdsfärjan över från slussen.

Gillar du Game of thrones?
I kungsträdgården (slutstation för den blåa linjen) kommer den internationella HBO®-utställningen att hållas mellan 7-11 mars.

Det är det tredje året som denna utstllning kommer att hållas och ntligen är det Stockholms tur.

Öppettiderna är 10:00-20-00.

Kista vecka 9

Onsdag 25 februari
Kom ner till receptionen för mini-biljardturnering. Mellan 18:30-20:30 å kommer vi bjuda på lite snacks och dryck medan vi kröner Stay Ats biljard kung eller drottning.

Lördag 28 februari
En av top 10 gratis saker du kan göra i Stockholm är att kolla på det Kungliga vaktbytet. Under vintermånaderna så det inte lika stort event men fortfarande absolut värt att se. Du har möjligheten att se det klockan 12 både lördagar och onsdagar.

Söndag 1 mars
Djurgården är en ö mitt i stockholm och är känd för vackra gröna platser, sevärdigheter, parker och turistattraktioner. Stockholm är uppbyggt på öar med broar som länkar ihop dom. Just Djurgården är ett kultur centrum med lummiga parker och Stockholmare har flockats här för århundraden. Ön får över 10 miljoner besökare per år och är ett perfekt ställe att spendera en söndag med härliga vandrings turer och massor av roliga saker att se och göra.