Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista Serviced Apartments

Ett boende några hundra mil närmare jobbet.

StayAt Serviced Apartments är ett perfekt val för de som stannar lite längre. Här bor man i lägenhet med tillgång till såväl tvätt och service som byte av sängkläder och städning.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista Serviced Apartments

Bromma och Kista: Vecka 33

Fredag 14.augusti: Fredagsmys i restaurangen kl. 19:00. Alla gäster är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk/juice!

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi har ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för att hämta nyckeln. Read more

Bromma och Kista: Vecka 32

Fredag 7 augusti: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset igen! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks och juice.

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för hämta nyckeln. Read more

Vecka 29

Fredag 17 Juli: kl. 19 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Gratis sagostund i Marabouparken
4 torsdagar på raken, med start 16/7 klockan 12 är det gratis sagostund i fina Marabouparken i centrala Sundbyberg, bara 15 minuter från Alvik med ersättningsbuss 22A. Låt era barn lyssna på fina sagor eller bada i plaskdammen, medan ni själva tar det lugnt på en filt i gräset eller fikar på det lilla caféet i anslutning.

Read more

Kista v.18

Onsdag 29 april
Kom till lobbyn och spela air hockey och andra spel. Snacks och läsk!
Vi ses på onsdag mellan 18: 00-21: 00

Mafia Comedy Club.  
Sverige roligaste stand up, varje tisdag till lördag.
Lokal/plats: Baras Backe, Götgatsbacken, Götgatan 33
Tid: 20:00

Söndag 3 maj
Låt oss ha lite kul tillsammans.
Ta med dina barn till lobby för lek, spel och fika!
Vi ses på söndag mellan 15: 00-18: 00

Kista v.16

Onsdagen den 15 april
Kom och spela pingis! Vi inbjudet till en mini-Pingis turnering på vårt mini-pingis bord! Vi ses i lobbyn mellan 18:00-20:00 på onsdag… låt den bäste vinna! Vi bjuder även på lite snacks.

Vad ska du göra i helgen?
Har du några planer för helgen? Om inte, varför inte gå på en gratis city tur i stockholm. Se nedan för tider & för mötesplats och mer information kom förbi oss i receptionen eller www.freetoursstockholm.com

Tävlingsdags!
Nu är våren här (nästan). Posta din bästa vår-bild på vår Facebook sida. Vinnaren kommer att krönas på söndag kväll. Lycka till!