Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista

På StayAt Kista bor du princip i Kista Galleria.Ett av Stockholms största köpcentrum med över 180 butiker, restauranger och mycket annat. Våra 166 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov. Oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista

Kista v.51

Onsdag 18 december: Kom och dekorera julgranen i lobbyn med oss mellan 19.00 -21.00! Vi kommer bjuda på traditionellt julgodis och dricka samtidigt lyssnar vi på julmusik hela kvällen.

Söndag 21 december: Kom och fira fjärde advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Var med i vår julklappskalender, lämna ditt rumsnummer i receptionen så kan du vinna en julklapp varje dag.

 

Kista v.49

Onsdag 3 December: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Söndag 7 December: Kom och fira Andra advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på Julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Posta ditt bästa Julklappstips på vår Facebooksida och få en liten julklapp tillbaka!

Kista v.48

Lördag 29/11: Barnens eftermiddag i lobbyn från klockan 15.00-17.00. Kom ner med barnen och lek med Play-Doh, bara din fantasi sätter gränserna när du skapar dina varelser. Saft och bullar kommer finnas till alla!

Söndag 30/11: Kom och fira första advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi bjuder på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Spana in våra anslagstavlor eller prata med personalen för att få tips på de bästa julmarknaderna i stan!

Kista v.47

Onsdag 19 november: Från klockan 19.00 har vi provsmakning av det sötaste Sverige har att erbjuda. Kom ner till Lobbyn och provsmaka alla olika smaker som finns, vi kommer även ha olika spel tillgängliga.

Söndag 23 november: Mellan klockan 11-12 på förmiddagen kan du komma ner till lobbyn och vara med i vår Hälsosöndag. Vi kommer bjuda på Smoothies och fruktsallad när du bläddrar i hälsotidningar och lär dig nya träningsövningar.

Hela veckan: Posta en bild av nummer 1 på din ”Bucket List” på vår Facebook sida. Vinnaren får ett fint pris!

Kista v.46

Onsdag 12/11 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Hela veckanTa en titt på våra informationstavlor i hissar och lobbyn eller tala med vår personal för de bästa sakerna att göra i Stockholm den här helgen.

Hela veckan: Facebook tävling, posta en bild av din vistelse hos oss på StayAt Kista Facebooksida och vinn ett presentkort till en restaurang värt 200kr!