Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista

På StayAt Kista bor du princip i Kista Galleria.Ett av Stockholms största köpcentrum med över 180 butiker, restauranger och mycket annat. Våra 166 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov. Oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista

Kista v.5

Onsdag 28 januari: Spelkväll i lobbyn med snacks. Från klockan 19:00-21:00 kommer vi bjuda på snacks och ha en rad med spel såsom pingis och brädspel. Kom och spela med dina vänner.

Söndag 1 februari: Har du fortfarande plats I resväskorna? På söndag kommer det vara en loppis på östra parkeringen under Kista Galleria. Den öppnar sina dörrar klockan 11:00 och håller på ända till 15:00. Missa inte detta då det kommer vara över 150 säljare där!

StayAt Kista söker Operations Manager

Har du har en stark känsla för service och upplevelser och erfarenhet av att rekrytera och leda ett motiverat team?

Nu söker StayAt Hotel Apartments i Kista en Operations Manager som skall leda och coacha ett litet och effektivt team. Personen vi söker kommer att ansvara för upplevelsen – hela den operativa driften, allt från bemanning till inköp för alla avdelningar. Tjänsten är ett vikariat, läs mer om tjänsten här…

Kista v.51

Onsdag 18 december: Kom och dekorera julgranen i lobbyn med oss mellan 19.00 -21.00! Vi kommer bjuda på traditionellt julgodis och dricka samtidigt lyssnar vi på julmusik hela kvällen.

Söndag 21 december: Kom och fira fjärde advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Var med i vår julklappskalender, lämna ditt rumsnummer i receptionen så kan du vinna en julklapp varje dag.

 

Kista v.49

Onsdag 3 December: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Söndag 7 December: Kom och fira Andra advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på Julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Posta ditt bästa Julklappstips på vår Facebooksida och få en liten julklapp tillbaka!

Kista v.48

Lördag 29/11: Barnens eftermiddag i lobbyn från klockan 15.00-17.00. Kom ner med barnen och lek med Play-Doh, bara din fantasi sätter gränserna när du skapar dina varelser. Saft och bullar kommer finnas till alla!

Söndag 30/11: Kom och fira första advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi bjuder på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Spana in våra anslagstavlor eller prata med personalen för att få tips på de bästa julmarknaderna i stan!