Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.17

Fredag 24:e april: Vårt traditionella Fredagsmys kl. 19:00! Kom till restaurangen och möt de andra gästerna. Vi bjuder på läsk och chips!

Tips på aktiviteter: Kulturnatt Stockholm
På lördag den 25 april, mellan kl. 18:00 till 00:00 bjuder Stockholms Kulturliv in till en unik och oförglömlig kväll i den lila färgens tecken med 100-tals möjligheter att göra något annat för en kväll; vernissager, dominostickning, filmvisningar, taggtrådsmusik, afro-jazz, berättarslam, opera och mycket mer. För mer info: kulturnattstockholm.se

Nöjesparken Gröna lund
”Grönan”, nöjesparken på Djurgården, slår upp sina portar för i år på lördag 25/4! Massvis med evenemang och konserter kommer att anordnas där hela sommaren, och på www.gronalund.se hittar du all information du behöver.

Bromma v.16

Fredag 17:e april: Vår traditionella Fredagsmys kl. 19:00! Kom till restaurangen och möt andra gästerna. Vi bjuder på läsk och chips.

Tips på aktiviteter: Promenad
I en stad som Stockholm är promenaden den perfekta aktiviteten året om. Ta dig ut på en riktig långpromenad i någon av parkerna och njut av omgivningen och motionen på samma gång. Helt gratis.

Tips på promenadstråk: Djurgården, Gärdet, Hagaparken, Rosendals trädgård. Är du inte sugen på att promenera? Välj något av aktiviteter nedan! Gå på spa, äventyrsbada, ät brunch med kompisar eller prova en av många Cocktailbarer, romantiska restauranger, nattklubbar, pubar eller snart också uteserveringar!

Bromma v.14

Onsdag 1:a April: Vi bjuder alla i huset på gratis Svensk påskfrukost från kl. 7:00 till 9:00. Välkomna!

Fredag 3:e April: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på påskmust och lite snacks!

Lördag 4e April: Vi bjuder in alla barn att prova våra nya leksaker och spel vid 11:00 i lekrummet. Ta med er alla era kompisar!

Bromma v.13

Fredag 27e Mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på läsk/juice och snacks kl. 19 i living rummet! Välkomna ner.

Tips i veckan: Påskmarknad Lördagen 28e Mars:
Påskmarknad med loppis, café, hantverksbasar, loterrier och musikunderhållning på
Timmermansgården 46-48 från kl. 11:00-15:00.

Bromma v.12

Fredag 20 mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Och kolla ”Lets Dance” på TV Kl.19:00 i vardagsrummet och njut av snacks och dryck.

Lördag 21 mars: Vi bjuder alla barn att prova våra nya leksaker/ lekspel på -1 kl. 11 på morgonen i vårat lekrum.

Upptäck Södermalm:
Gatorna på Södermalm är avslappnade, kreativa och trendiga, särskilt i Sofo området. Detta område erbjuder en myriad av vintagebutiker, eklektiskbutiker, svenskt mode, gallerior och designbutiker, blandat med flertalet ställen att äta och dricka på. Två av de bästa utsikterna i staden ligger på Södermalm, Fjällgatan och Monteliusvägen, som är inbäddad av konstgallerier. Hornstulls-området har genomgått en renässans och är nu en trendig mötesplats för Stockholms hipsters.