Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.48

Onsdag 26 november: Redo för en härlig spelkväll? Karrom kväll i restaurangen. Vi återkommer med mer info!:)

Fredag 28 november: Fredagsmys! Som varje fredag, kom till restaurangen! Vi bjuder på chips och läsk från kl. 19:00 till kl. 21:00.

Lördag 29 november: Pyssel för barn i alla åldrar i barnrummet. Mer info kommer.

Bromma v.47

Onsdag 19 november: Restaurangen är abonnerad för konferensgäster från kl. 19:00 till kl. 21:00 för en mingelkväll!

Fredag 21 november: Fredagsmys! Vi bjuder på läsk och chips från kl. 19 till kl. 21. Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 22 november: Julen är snart här! Vi ska ha barnaktiviteter i barnrummet och kommer ha roligt med olika pyssel. Dags att skriva önskelistor till jul och göra roliga teckningar till tomten:)

Bromma v.46

Torsdag 12 november: Äntligen dags för kvinnodagen! Alla kvinnor är välkomna kl. 10:00 till barnrummet för att delta i olika aktiviteter.

Fredag 14 november: Fredagsmys! Bästa aktivitet på hela veckan. Tid och plats känner alla till, kom och njut av lite snacks, läsk och framför allt bra sällskap!

Lördag 15 november och söndag 16 november: Vi kommer att informera om olika aktiviteter som finns för barn i närheten av hotellet. Kolla i hissar för mer info.

Bromma v.45

Onsdag 5.november: Veckans tips from StayAt kommer att finnas i hissarna. Håll utkik!

Fredag 7.november: Fredagsmys i vår restaurang från kl. 19:00.Vi bjuder på läsk och snacks. Denna vecka ska vi även flytta Karrom spelet in till restaurangen! Ni hittar vår förslagslåda i restaurangen, alla förslag på nya event är mer än välkomna! Låt oss veta vad ni tycker om att göra!

Lördag 8.november: Tipsrunda om StayAt och Alvik. Vinnaren vinner frukost för 2 på StayAt Bromma!

Bromma v.44

Onsdag 29.oktober: Eftersom det är höstlov hela nästa vecka, så vill vi bjuda in alla barn och föräldrar till vårt lekrum på -1 våning för lite pyssel! Vi börjar kl. 17:00.

Fredag 31.oktober: Fredagsmys är utbytt mot filmkväll denna fredag! Samma tid och plats (kl. 19:00, restaurangen). Slå dig ner i våra mysiga soffor och kolla på en skräckfilm med oss!

Lördag 1.November: Halloween helg! Vi ska ha en spöktimme med en överraskning och Halloween tema! Ta med barnen till lekrummet kl.10!