Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.22

Fredag 29 maj: Vår traditionell Fredagsmys i Living rum! Kl. 19:00 bjuder vi på chips och läsk. Kom ner med familjen eller vänner och ha en MYSIG FREDAG!

Tips på aktiviteter: Elitloppet i Solvalla 29-31 maj
Ett av världens mest renommerade travlopp som avgörs den sista söndagen i maj på Solvalla (31 maj 2015). 16 av världens bästa hästar bjuds in för att göra upp i två försök och en final, båda över sprinterdistansen 1609 meter. Elitloppshelgen räknas med sina över 50 000 besökare som ett av Stockholms största evenemang. En gång om året samlas aktiva, hästägare, travfans och nyfikna besökare för att skapa den folkfest som gjort Elitloppet känt som ett idrottsevenemang man återkommer till.

Bromma v.21

Fredag 22.maj: Vår traditionell Fredagsmys i Livingroom! Kl. 19:00 bjuder vi på chips och läsk. Kom ner med familjen eller dina vänner och ha en MYSIG FREDAG!

Tips på aktiviteter: Gröna Lund
Vill du ha en underbar dag med dina barn eller kompisar? Då kan du inte missa Gröna Lund! Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och en stor nöjespark för hela familjen fylld av attraktioner, spel, lotterier, konserter och underhållning. Det finns också en mångfald olika alternativ till mat och dryck och inte allra minst fri entre för barn under 6 år! Hela sommaren fylls Lilla Scen med spännande musik- och teateräventyr för små och stora. Ligger på Djurgården och man kan lätt ta sig hit med tvärbana, bus, cykel eller promenad.

Bromma v.20

Fredag 15.maj: Fredagsmys kl. 19:00 i Livingroom! Alla är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk!

Tips på aktiviteter: Marknad i Hornstull söndag 17.maj
Hornstulls marknad pågår varje söndag maj-september kl. 11-17. (Dock ej midsommarhelgen.) På Hornstulls Marknad säljs allt från egen design- och hantverk till kläder och prylar från hemmet. Och mat, inte att förglömma. Varje söndag kommer cirka 10 olika matförsäljare och ställer upp på området för att mätta hungriga besökare och utställare. Adress: Hornstulls Strand 9.

Bromma v.19

Fredag 8:a maj: Fredagsmys kl. 19:00 i Livingroom Alla är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk!

Tips på aktiviteter: Grillfest i Kungsträdgården 9- 10.maj
Invig sommaren med Stockholms största grillfest & Sveriges enda uttalade mässa för allt inom Grill och BBQ. Sommarens hetaste trender, produkter, smaker och nyheter inom Grill, BBQ och Outdoor living fyller Kungsträdgården 9-10 maj. Ät grillad mat tillagad av Europas främsta grillmästare, tävla i att äta flest starka korvar och provsmaka sommarens bästa grill- öl och vin i provsmakningstältet. En upplevelse för hela familjen med hoppborgar, slides och underhållning på scenen med tex. Fat Boy och Albin & The Honky Tonk Express.

Bromma v.18

Fredag 1:a maj: Vårt traditionella Fredagsmys kl. 19:00! Kom till restaurangen och möt de andra gästerna. Vi bjuder på läsk och chips!

Tips på aktiviteter:
Valborgsfirande i Stockholm, 30:e april
När vårkänslorna flödar och vi är fyllda av förväntan är Skansen den självklara platsen att fira Valborg på! Skansens tradition, som går tillbaka till 1894, bjuder på ett varierat innehåll med start på eftermiddagen för att avrundas med en stämningsfull konsert under den sena Valborgsmässkvällen. Det finns andra platser att fira Valborg på runt om Stockholm om man inte är sugen att åka till Skansen, tex Götiska tornet på Drottningholm, Ålstensängen i Bromma, Ulrikdals Slottspark i Solna är några av dem närmaste platser där man kan fira!