Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma Hotel Apartments

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


Studio_Single_1000x666
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

One bedroom apartment - Livingroom1000x666
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma Hotel Apartments

Bromma & Stockholm : Vecka 41

Kom och var delaktig på våra aktiviteter denna vecka:

Fredag 9de Oktober: Välkommen till våran  traditionella “mysfredag” kl 19:00 till 21:00 i Livingroom. Alla är välkomna hit, vi kommer att bjuda på juice och snacks! Vi vet att ni kommer trivas I varandras sällskap!

Lördag 10de Oktober: På lördag har vi en tävling för barnen där de får använda sin kreativitet och göra en “Marshmallowskapelse ”. Vi kommer att bjuda på snacks och Juice.
Kom och skapa 🙂
Read more

Bromma & Stockholm: Vecka 40

Onsdag 30 September : Spelkväll i Living room 18.00 – 21.00
Nu har vi äntligen fått in roliga spel och hoppas att ni vill komma och testa dem under vår spelkväll nu på onsdag. Kom till receptionen och låna Schack, Trivial Pursuit (TP) eller Backgammon. Kom och njut och ha en rolig kväll tillsammans med spel och snacks som huset står för!

Fredag 2 Oktober: Kom ner till restaurangen kl. 19:00 för vårt traditionella ”Fredagsmys”!  Vi bjuder på chips och juice! Vi tror ni kommer trivas i varandras sällskap.

Read more

Bromma & Stockholm: Vecka 37

Fredag 11e september: Fredagsmys i livingroom från 19:00! Vi bjuder på juice och chips!

Lördag 12e september: Vi bjuder in alla barn att få prova på ansiktsmålning i Playroom från 11:00! Vår fantastiska personal Yohanna och Jennifer har massor av underbara färger som bara väntar på att få användas!
Read more

Bromma & Stockholm: Vecka 36

Fredag 04 september: Kom ner till restaurangen kl. 19:00 för vår traditionella ”Fredagsmys”!  Vi bjuder på chips och läsk/juice!

Read more

Happenings at StayAt Bromma & Stockholm!

Fredag 28:e augusti: Fredagsmys i restaurangen kl. 19:00. Alla gäster är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk/juice!

Frukosttider: Från och med måndag den 31 augusti, börjar frukost från  kl.06:30 till 9:30 vardagar. Och på helgerna från kl.8:00 till 10:30.

Read more