Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Vecka 32

Fredag 7 augusti: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset igen! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks och juice.

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för hämta nyckeln.

Tips på aktiviteter: Prova idrotter i Kungsträdgården – ett år till Rio. Solskensdagarna med Olympic Day i Kungsträdgården har blivit ett populärt återkommande prova­ på­ evenemang. I år blir det extra inramning med brasilianskt tema med bland annat den brasilianska idrotten capoeira och den nya OS­ idrotten rugby. Välkommen till Kungsträdgården den 6­ och 7 augusti 11:00­16:00. Basket, boxning, fäktning, golf, handboll, innebandy, rodd, schack, tennis, friidrott, Zumba®, capoeira, judo och rugby är några av idrotterna som representeras i år. Nytt är att du även kan prova kanot i dammen. Paralympiska kommittén är på plats med rullstolsbasket, skytte och curling. Olympic Days partners erbjuder roliga aktiviteter och tävlingar. Om du provar tillräckligt många idrotter finns priser att vinna. Dessutom får du träffa både nya och gamla olympier. Joachim ”Pim­Pim” Johansson, Markus Oscarsson, Anna Laurell, Johan Röjler, Lars Lewén och Natalie Larsson är i dagsläget klara för evenemanget – 1 år till Rio. Invigning sker torsdagen den 6 augusti 12:00 med en olympisk inmarsch i miniformat. Invigningstalare är idrottsborgarrådet Emilia Bjuggren (S). På fredagen blir det underhållning från scenen 13:00 med Carolina Klüft som konferencier och start av nedräkning mot OS i Rio. Alla aktiviteter är gratis.

Lokal/plats: Jussi Björlings allé 5
Datum: Torsdag den 6 augusti 2015 och­ Fredag den 7 augusti 2015
Tid: 11:00 ­ 16:00

Vecka 30

Fredag 24 juli: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Hornstulls marknad
Hornstulls marknad är en utomhusmarknad som sträcker sig längs vattnet vid Hornstulls Strand på Söder. Många stockholmare har det som söndagsnöje att fynda bland stånden med vintage-kläder, konst och prylar. Här står också alltid flera foodtrucks uppradade för den som är hungrig. Marknaden har öppet varje söndag 11.00-17.00, maj till september.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen
Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag

Vecka 29

Fredag 17 Juli: kl. 19 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Gratis sagostund i Marabouparken
4 torsdagar på raken, med start 16/7 klockan 12 är det gratis sagostund i fina Marabouparken i centrala Sundbyberg, bara 15 minuter från Alvik med ersättningsbuss 22A. Låt era barn lyssna på fina sagor eller bada i plaskdammen, medan ni själva tar det lugnt på en filt i gräset eller fikar på det lilla caféet i anslutning.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen

Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag

Bromma v.26

Fredag 26.Juni: Kl. 19 är det dags för vår traditionella fredagsmys! Alla gäster är välkomna till Livingroom, vi bjuder på snacks och läsk.

Tips på aktiviteter: Badstränder nära hotellet
Nu är det äntligen sommar. För de som vill bada kan vi rekommendera dessa platser som ligger nära hotellet:
• Kanaanbadet: tunnelbana Blackeberg, promenad på cirka 1,5km från stationen
• Malteholmsbadet: tunnelbana Hässelby strand, promenad på 500m
• Solviksbadet: spårvagn från Alvik till Smedslätten

Bromma v.25

Fredag 19 juni: Vi kör Fredagsmys i living rum kl. 19 som vanligt! Kom ner och ha en trevlig kväll!

Midsommarfirande fredag 19 juni
Nära hotellet:
• Björklundshage, Norra Ängby Bromma: från kl. 10:00-15:00
• Akalla by, Kista: från kl. 11
• Spånga Kyrka, Spånga: från kl. 13
• Överjärva gård, Solna: från kl. 13