Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.51

Fredag 19 december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder på snacks och glögg! Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 20 december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på plan -1 för att göra ett djupdyk i tomten och hans värld! Vem är den här mysige mannen egentligen?

Åk gärna och spana in Djurgården under veckan om du inte redan har det, och upptäck Skansens årliga julmarknad! Massor av svenska trevliga traditioner finns att ta del av där!

Kista v.50

Lördag 13 december: Fira Lucia på Skansen. Information om Lucia och tider på Skansen finner ni i hissarna, på Facebook eller fråga våra Guest Service Representatives.

Söndag 14e december: Kom och fira tredje advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Var med i vår julklappskalender, lämna ditt rumsnummer i receptionen så kan du vinna en julklapp varje dag.

Bromma v.50

Fredag 12 december: Fredagsmys igen, nu i jul-anda! Vi bjuder på snacks och glögg! Ta med dig trevligt sällskap och kom ned till restaurangen!

Lördag 13 december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på plan -1 för att bidra med sin fantasi till mysigt julpyssel. Ju fler desto bättre, ta med dig alla kompisar!

Hela veckan:  Har ni sett NK:s årliga och kända julskyltning ännu? Åk till T-centralen och ta er en titt! Varmt rekommenderat! Även Skansens julmarknad som inträffar några dagar i december är värt ett besök.

Bromma v.49

Onsdag 3 december: Våra yngsta gäster är välkomna ner till Play Room för att hjälpa till med tillverkningen av julgranspynt!

Fredag 5 december: Fredagsmys! Vi bjuder på dryck, snacks, och lussebullar från kl. 19 till kl. 21. Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen för att njuta av julstämningen i Livingroom!

Lördag 6 december: Julen är snart här! Vi fortsätter med julgranspysslet nere i Play Room. Välkomna ned mellan 10:00 – 11:00!

Bromma v.48

Onsdag 26 november: Redo för en härlig spelkväll? Karrom kväll i restaurangen. Vi återkommer med mer info!:)

Fredag 28 november: Fredagsmys! Som varje fredag, kom till restaurangen! Vi bjuder på chips och läsk från kl. 19:00 till kl. 21:00.

Lördag 29 november: Pyssel för barn i alla åldrar i barnrummet. Mer info kommer.