Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.14

Onsdag 1:a April: Vi bjuder alla i huset på gratis Svensk påskfrukost från kl. 7:00 till 9:00. Välkomna!

Fredag 3:e April: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på påskmust och lite snacks!

Lördag 4e April: Vi bjuder in alla barn att prova våra nya leksaker och spel vid 11:00 i lekrummet. Ta med er alla era kompisar!

Bromma v.13

Fredag 27e Mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på läsk/juice och snacks kl. 19 i living rummet! Välkomna ner.

Tips i veckan: Påskmarknad Lördagen 28e Mars:
Påskmarknad med loppis, café, hantverksbasar, loterrier och musikunderhållning på
Timmermansgården 46-48 från kl. 11:00-15:00.

Bromma v.12

Fredag 20 mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Och kolla ”Lets Dance” på TV Kl.19:00 i vardagsrummet och njut av snacks och dryck.

Lördag 21 mars: Vi bjuder alla barn att prova våra nya leksaker/ lekspel på -1 kl. 11 på morgonen i vårat lekrum.

Upptäck Södermalm:
Gatorna på Södermalm är avslappnade, kreativa och trendiga, särskilt i Sofo området. Detta område erbjuder en myriad av vintagebutiker, eklektiskbutiker, svenskt mode, gallerior och designbutiker, blandat med flertalet ställen att äta och dricka på. Två av de bästa utsikterna i staden ligger på Södermalm, Fjällgatan och Monteliusvägen, som är inbäddad av konstgallerier. Hornstulls-området har genomgått en renässans och är nu en trendig mötesplats för Stockholms hipsters.

Bromma v.11

Fredag 6 mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips på aktivitet: Leksaksmuseet
Leksaksmuseet ligger i anslutning till Spårvagnsmuseet. Det finns tusentals leksaker som roar barn i alla åldrar. Allt från dockor, dockskåp, bilar etc. Leksaksmuseet finns på Tegelviksgatan 22 på Södermalm i Stockholm. Enklast kommer du dit med buss nr. 2 från Slussen, gå ut vid Spårvagnsmuseet. Bus nr. 55 och 56 stannar också utanför museet.

Bromma vecka 9

Fredag 27 februari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips under sportlovet
Hammarbybacken, skidor:
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skidor bara 30 minuters resväg härifrån, under sportlovet! Fråga receptionen efter öppettider och priser.

Bio:
Det finns ett stort antal biografer utspridda över Stockholm, varför inte gå och se den nya, antagligen fantastiska, familjefilmen om Svampbob Fyrkant?