Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Bromma

I trivsamma Alvik med närhet till sjö och natur ligger StayAt Bromma. De 182 lägenheterna är anpassade för att möta alla våra gästers olika behov och passar för sällskap eller familjer upp till fyra personer. Vårt nya Livingroom-koncept erbjuder det där extra i vardagen. Ett utrymme där man kan spendera sin lediga tid och aktivera sig efter jobbet.


bromma__studio_single1
Bromma Studio Single

1 rum, 18-20 kvm

Läs mer

bromma__studio_queen1
Bromma Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

bromma_one_bed_room_apartment1
Bromma One Bedroom Apartment

2 rum, 30-36 kvm

Läs mer


Konferens

StayAt. En plats att mötas på.

Personliga som offentliga, stora som små, lågmälda som högljudda. Hur ditt möte eller din konferens än ser ut så erbjuder vi fantastiska mötesmöjligheter.

Läs mer om våra konferenslokaler på StayAt BrommaNyheter från/om StayAt Bromma

Bromma v.5

Fredag 30 januari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Veckans tips! Kungsträdgården Isbanan
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skridskor mitt i stan!Atmosfär är på topp! Det kostar ingenting om du tar med dina egna skridskor. Vill du låna skridskor på plats så går det bra, kostar 60kr/vuxen/timme, 30kr/barn/timme.

Öppettider: Vardagar:09:00-21:00, Helger: 10:00-21:00

StayAt Kista söker Operations Manager

Har du har en stark känsla för service och upplevelser och erfarenhet av att rekrytera och leda ett motiverat team?

Nu söker StayAt Hotel Apartments i Kista en Operations Manager som skall leda och coacha ett litet och effektivt team. Personen vi söker kommer att ansvara för upplevelsen – hela den operativa driften, allt från bemanning till inköp för alla avdelningar. Tjänsten är ett vikariat, läs mer om tjänsten här…

Bromma v.1

Fredag 2e januari: Mysig fredag ​​igen! Titta på din favoritfilm och njut läsk och snacks på huset från 07:00 till 09:00 . Ta trevligt sällskap med dig och ha kul i vårt vardagsrum!

Lördag 3e januari: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 För att bidra med sin fantasi till lite mysigt julpyssel. Ju fler desto bättre ta med dig alla kompisar.

Veckans Tips: Socker En utställning på Nordiska museet om söta saker i Sverige från medeltiden tilldagens masskonsumtion. Det är historien om hur något som var sällsynt och dyrbar har blivit svårt att undvika.

Bromma v.52

Fredag 26e december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder lite snacks och även lite god GLÖGG! Ta med dig trevligt sällskap och ner till.

Lördag 27e december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 För att bidra med sin fantasi till lite mysigt julpyssel. Ju fler desto bättre ta med dig alla kompisar.

Veckans Tips: Glida runt denna skridskobana mitt i staden är ett måste för mångavintern besökare till Stockholm. Hyra skridskor är billigt och du kan få hjälp att vässadem om det behövs. Öppettiderna varierar, men rinken öppnas normalt före lunch och stänger någon gång mellan 6.30 och 08:30. Ring först om du vill vara säker på attrinken är öppen när du planerar ditt besök.

Bromma v.51

Fredag 19 december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder på snacks och glögg! Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 20 december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på plan -1 för att göra ett djupdyk i tomten och hans värld! Vem är den här mysige mannen egentligen?

Åk gärna och spana in Djurgården under veckan om du inte redan har det, och upptäck Skansens årliga julmarknad! Massor av svenska trevliga traditioner finns att ta del av där!