Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Våra Hotell

Det sägs att goda ting kommer i tre, och vi är benägna att hålla med. StayAt har nämligen just tre lägenhetshotell i Sverige – ett i Lund och två i Stockholm.

Våra hotellägenheter erbjuder kök, där man kan tillaga lättare rätter, bredband och allt annat som är måsten i vardagslivet, men du har fortfarande vår personal på plats för extra service och bekvämlighet. De flesta av våra gäster är affärsresenärer men StayAt passar lika bra för en grupp vänner eller familjer. Lägenheter upp till 50 kvm ger mer plats och självklart blir livet enklare – och billigare – med ett kök där man kan laga mat åt sig själv och andra.


Bromma

Bli granne med Mälaren.

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city, ligger StayAt Bromma. 182 lägenheter, 16 våningar och en utsikt som överträffar det mesta.

StayAt Bromma ligger ett stenkast från Alviks Torg, med butiker, restauranger och Kommunikationer. Du tar dig till Bromma Flygplats, Arlanda eller Stockholm City på nolltid – med allt vad det innebär. Slott, museer, förstklassiga restauranger, vacker natur och mycket annat värt att besöka. Vi kan alltid ge dig tips om passande aktiviteter, så fråga i receptionen om du inte riktigt vet vart du ska börja.

Läs mer


Kista

Sveriges IT-centrum.

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen för teknikföretag och IT-entreprenörer i USA, är Kista den svenska motsvarigheten.

I Kista, norr om Stockholm City, hittar du flera av Sveriges – och världens – mest innovativa och teknologiskt framstående företag. En inspirerande omgivning till StayAt som ligger i samma byggnad som Kista Galleria, med 180 butiker, restauranger och biografer, tillgängliga varje dag. Dessutom bara ett stenkast från Kista Science Tower, nära europavägar och kommunikationer till Arlanda och Stockholm City.

Läs mer


Lund

Lund – idéernas stad. 

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala Laboratoriegatan, nära butiker, restauranger och allt annat som Lund har att erbjuda – näringsliv, kultur och natur. Allt inom cykelavstånd. Med det sagt, varför inte hyra en av våra cyklar så du kan upptäcka staden i din egen takt?

Läs mer