Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Våra Hotell

Att tillgodose världens företag och dess medarbetare med ett optimalt boende har för oss alltid varit en självklarhet. Vi förstår både våra gäster och kunders behov. Med våra tusentals nöjda och globalt tillresta gäster är vi marknadsledande i Sverige. Vi utvecklar kontinuerligt upplevelsen kring StayAt för att säkerhetsställa att inga önskemål förbises. Kort och gott så verkar vi för och värnar om dina inresta medarbetare.


Kista

Kista är Stockholms mötesplats för teknologi och innovation. Här finns det shopping och restauranger för alla smaker.

Kista Hotel Apartments

Det senaste erbjudandet inom StayAt Hotel Apartments. Här bor du i rymliga lägenheter med fullt utrustade kök och generösa badrum.

Vi erbjuder våra gäster något utöver den vanliga hotellupplevelsen. Direkt genom dörren landar du i vårt avslappnade ”Livingroom” vägg i vägg med biljard och andra aktiviteter i vårt game room.

Läs mer


Kista Serviced Apartments

I Kista, norr om Stockholm City, hittar du flera av Sveriges – och världens – mest innovativa och teknologiskt framstående företag. En inspirerande omgivning till StayAt som ligger i samma byggnad som Kista Galleria, med 180 butiker, restauranger och biografer, tillgängliga varje dag. Vi ligger i direkt anslutning med tunnelbanan som tar dig till Stockholm på 20 min. Dessutom bara ett stenkast från Kista Science Tower, nära europavägar och kommunikationer till Arlanda.

Läs mer


Bromma

Bli granne med Mälaren.

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city, ligger StayAt Bromma. 182 lägenheter, 16 våningar och en utsikt som överträffar det mesta.

StayAt Bromma ligger ett stenkast från Alviks Torg, med butiker, restauranger och Kommunikationer. Du tar dig till Bromma Flygplats, Arlanda eller Stockholm City på nolltid – med allt vad det innebär. Slott, museer, förstklassiga restauranger, vacker natur och mycket annat värt att besöka. Vi kan alltid ge dig tips om passande aktiviteter, så fråga i receptionen om du inte riktigt vet vart du ska börja.

Läs mer


Lund

Lund – idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala Laboratoriegatan, nära butiker, restauranger och allt annat som Lund har att erbjuda – näringsliv, kultur och natur. Allt inom cykelavstånd. Med det sagt, varför inte hyra en av våra cyklar så du kan upptäcka staden i din egen takt?

Läs mer