Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

StayAt Pressarkiv


Bilder
Dokument


Artiklar från/om StayAt

Account Manager till StayAt

Är du en driven och resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kunden och gästen i fokus? Vill du arbeta med försäljning hos ett spännande företag inom logibranschen?

Om Företaget
StayAt är alternativet till traditionella hotellrum och erbjuder sina gäster en plats där de kan känna dig som hemma, samtidigt som de får ett gästvänligt bemötande och personlig service. Med passion, omtanke och kompetens erbjuder StayAt framtidens boende som kombinerar det bästa av båda världar med sina lägenhetshotell i Kista, Bromma samt i Lund.

Idag arbetar ca 30 personer på företaget, varav tre som Account Managers. StayAt söker nu efter en Account Managers som utifrån vision, mission, värderingar och affärsplan vill driva och vidareutveckla företagsförsäljningen på StayAt Stockholm Kista.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta självständigt med hela säljprocessen, från prospektering och besöksbokning till avslut. Fokus ligger på projektorienterad nykundsbearbetning men du kommer även att ansvara för merförsäljning och kundvård av befintlig kundstock. I rollen ingår dessutom att driva och delta vid mässor, workshops, events och olika kundaktiviteter, självständigt såväl som i samarbete med företagets kommersiella och operativa avdelningar. Dina mål kommer att vara tydliga och mätbara och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.
Utbildning: Gymnasieexamen, meriterande med akademisk examen
Erfarenhet: Ett par års dokumenterad erfarenhet av försäljning
Övriga krav: Engelska i tal och skrift
Meriterande: Branscherfarenhet från logi, hospitality eller hotell.

För att trivas i denna tjänst ser vi att du är en person som drivs av att göra affärer och har ett starkt fokus på resultat och utveckling. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god administrativ förmåga. Vidare bör du ha en hög social kompetens med bra förmåga att skapa och utveckla affärsrelationer. Du har en vana av att genomföra presentationer och är prestigelös och beredd att ta i extra när det behövs.

Övrig information
Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid)
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!


StayAt Hotel Apartments söker upplevelsedriven Regional Manager

StayAt Hotel Apartments söker upplevelsedriven Regional Manager som utvecklar hållbara och bestående värden

Kort om tjänsten
Var med oss på resan och utveckla The Stay of the Future när vi går in i vår expansionsfas!

Som Regional Manager ansvarar du för StayAt Hotel Apartments lägenhetshotell i Stockholm. Du har det fulla affärsansvaret och övergripande ansvaret för verksamhetens utveckling, kvalitet och lönsamhet. Du kommer tillsammans med Operational Managers fortsätta att utveckla det framgångsrika koncept som StayAt Hotel Apartments har idag.

Om företaget
StayAt är det ledande alternativet till traditionella hotellrum. Det moderna boendet för den moderna resenären, där gästen kan känna sig hemma på ett helt annat sätt. StayAt driver idag tre lägenhetshotell i Bromma, Kista, och Lund. Gemensamt för alla våra moderna hotellägenheter, oavsett om det är i Bromma, Kista eller Lund, är den ljusa och varma atmosfären man möts av så snart man öppnar dörren. Över 400 lägenheter anpassade för en till fyra personer, och med bekvämligheter man behöver i vardagslivet, samtidigt som man kan njuta av den service man förväntar sig på ett hotell. Det gör StayAt till det givna valet för alla resenärer, oavsett om det bara är en helg eller ett helt år man stannar.

Mer om tjänsten
Som Regional Manager har du det fulla ansvaret att utifrån vision, mission, värderingar och affärsplan, forma, leda, och förädla en upplevelsedriven organisation som genom passion och omtanke gör varje kund, gäst, medarbetare, och leverantör på StayAt till varumärkesambassadör.

Du ansvarar för att utveckla det värdegrundsdrivna interna- och externa varumärket, samt leveransen av upplevelsen i StayAts erbjudanden.

Du har intäkts-, kostnads- och resultatansvar, direkt ansvar för Indirect Sales, upphandling och investeringar, samt bemannings- & personalansvar.

Din profil
Vi söker dig som känner ett genuint engagemang för att leverera service och ständigt utveckla verksamheten. Du har minst 5 års dokumenterad framgång av ledning och kommunikation.

Du ska ha en passion för service och upplevelseindustrin, och förståelse för hur man bygger ett framgångsrikt varumärke.

Du är en initiativtagare med god målformuleringsförmåga (självgående/självständig), och vi söker dig som har goda kunskaper i ekonomisk styrning med eftergymnasial ekonomiexamen.

Du är affärsmässig och har en god analytisk förmåga.
Flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Kontaktperson
Magnus Sjölund
08-446 47 01
magnus.sjolund@dreamwork.com

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

 


StayAt Lund söker Operations Manager

StayAt Hotel Apartments i Lund söker upplevelsedriven vikarierande Operations Manager som utvecklar hållbara och bestående värden.

StayAt är det ledande alternativet till traditionella hotellrum. Det moderna boendet för den moderna resenären, där gästen kan känna sig hemma på ett helt annat sätt. StayAt driver idag tre lägenhetshotell i Lund, Bromma, och Kista.

Gemensamt för alla våra moderna hotellägenheter, oavsett om det är i Lund, Bromma, eller Kista, är den ljusa och varma atmosfären man möts av så snart man öppnar dörren. Över 400 lägenheter anpassade för en till fyra personer, och med bekvämligheter man behöver i vardagslivet, samtidigt som man kan njuta av den service man förväntar sig på ett hotell. Det gör StayAt till det givna valet för alla resenärer, oavsett om det bara är en helg eller ett helt år man stannar.

Var med oss på resan och utveckla The Stay of the Future!

Som Operations Manager ansvarar du för driften i form av Guest Service Representatives (Front desk och F&B), Housekeeping och Maintenance på StayAt Hotel Apartments lägenhetshotell i Lund.

Du har ett direkt ansvar för upplevelsen – hela den operativa driften, från dagligt intäkts- och kostnadsansvar till ansvar för den dagliga driften, samt ansvar för bemanning och personal.

Du rapporterar till Hotellchefen, och kommer tillsammans med Guest Service Representatives fortsätta att utveckla det framgångsrika koncept som StayAt Hotel Apartments har idag.

Vikariatet gäller från mitten av april 2015 till september 2015, med möjlighet till förlängning.

Vi vill att du har en stark känsla för service och upplevelser, och har erfarenhet av att rekrytera och leda ett motiverat team. Vi vill att du är en initiativrik och självgående person som gärna tar egna beslut i enlighet med våra värderingar Passion, Omtanke och Kompetens. Du har grundläggande kunskaper i kundvård och ekonomi, har tidigare arbetat med boknings-/PMS-system (vi använder Micros Fidelio Opera), och är van användare av Office-paketet. Vi ser helst att du har jobbat med alla dessa uppgifter tidigare, kanske inte nödvändigtvis inom hotell men gärna inom upplevelseindustrin.

Ansvar

  • Motivation: Ledarskap, kultur, relation, och kommunikation. Att bygga StayAts interna varumärke genom utveckling av medarbetarnas kompetens och värdegrund
  • Effektiva interna processer: Skapa, implementera, och förädla operativa standards för drift och upplevelse
  • Upplevelse: Kund- och gästkommunikation före, under, och efter vistelsen
  • Ekonomi: Operativ administration med kostnadsansvar. Optimering av intäkter genom prissättning, tillgänglighet, samt utveckling och införsäljning av StayAts erbjudande

Koordinerar:

  • Housekeeping & Facility Management
  • Guest Service Representatives (Front desk och F&B)
  • Leverantörer och outsourcade funktioner (operativa frågor)

Låter detta intressant, skicka då din ansökan senast den 16 feb till mans.friberg@stayat.se märk din ansökan med ”Operations Manager Lund”.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare

För ytterligare information kontakta:
Måns Friberg, Hotellchef StayAt Lund: 0704-21 31 16, mans.friberg@stayat.se