Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

StayAt Pressarkiv


Bilder
Dokument


Artiklar från/om StayAt

StayAt Kista söker vikarierande Operations Manager

StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. Vi försöker inte vara ett traditionellt hotell, eller något annat vi inte är. Med passion, omtanke och kompetens erbjuder vi vad vi tror är framtidens boende. Det gör StayAt till det givna valet för alla resenärer, oavsett om det bara är en helg eller ett helt år man behöver stanna. Gemensamt för alla våra moderna hotellägenheter, i Bromma, Kista och Lund, är den ljusa och varma atmosfären man möts av så snart man öppnar dörren.

Nu söker StayAt Hotel Apartments i Kista en Operations Manager som skall leda och coacha ett litet och effektivt team för ett mammavikariat. Personen vi söker kommer att ansvara för upplevelsen – hela den operativa driften, allt från bemanning till inköp för alla avdelningar. Du rapporterar till hotellchefen.

Vi vill att du har en stark känsla för service och upplevelser, och har erfarenhet av att rekrytera och leda ett motiverat team. Du har grundläggande kunskaper i kundvård och ekonomi, har tidigare arbetat med boknings-/PMS-system (vi använder MicrosFidelio Opera), och är van användare av Office-paketet. Vi ser helst att du har jobbat med alla dessa uppgifter tidigare, kanske inte nödvändigtvis inom hotell men gärna inom upplevelseindustrin. Hörnstenarna i StayAts ledarmodell är Feedback, Självgående, Äkthet, och Affärsmässighet.

Ansvar

  • Motivation: Arbetet mot vision och mission genom ledarskap, kultur, relation, och kommunikation. Att bygga StayAts externa- & interna varumärke och särprägel genom utveckling av medarbetarnas kompetens och sociala förmåga
  • Effektiva interna processer: Skapa, implementera, och utveckla operativa standards för drift och upplevelse enligt StayAts affärsmodell
  • Upplevelse: Iscensättandet av upplevelsen för kund, gäst, och medarbetare genom delaktighet och medskapande
  • Ekonomi: Operativ administration med kostnadsansvar. Optimering av intäkter genom prissättning, tillgänglighet, och utveckling & införsäljning av StayAts erbjudande

Koordinerar:

  • Housekeeping & Facility Management
  • Guest Service Representatives och F&B
  • Leverantörer och outsourcade funktioner (operativa frågor)

Låter detta intressant, skicka då din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och vi ser gärna att du är på plats i början april.

För ytterligare information kontakta:
Hotellchef: Christian Petré christian.petre@stayat.se 0768-392800

Operations Manager: Caroline Cato caroline.cato@stayat.se 0763-943782


Kista v.42

Tisdag 14/10 kl 18.00: Biljardturnering med dina vänner och kollegor på vårt systerhotell i Bromma. Anmäl er i receptionen så följer vi er till hotellet. Vi bjuder på varm dryck. Du behöver ett SL kort.

Onsdag 15/10 kl 18.00: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Hela veckan: Skriv ditt bästa StayAt rim och lägg upp på Facebook eller maila till oss och vinn en fin Goodie Bag! Kan du bättre än vår Operations Manager Caroline’s rim ”Bring your cat to StayAt”?

 


Händer i Bromma!

Onsdag 9/10: Pingis turnering!
Vi samlas i vårat fina Barnrum/Playroom och spelar Pingis med boende gäster.

Fredag 10/10: Cozy friday!
Från 19.00 bjuder vi på snacks & dryck till boende gäster. Vi fortsätter vidare på vårt Fredagsmys tema.

Lördag & Söndag 11+12/10: StayAt tips för en mysigare höstweekend.
Vi tipsar om vad för något som händer i stan och i vårat närområde som kan vara spännande att upptäcka för våra boende gäster.