Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Boende med plats för livet.

StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. En plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt bemötande och trevlig service. 

Det fina med vårt koncept är att det innehåller så många fördelar för dig som gäst. Du behöver till exempel inte bryta din diet eller ruinera dig på att äta ute – hos oss kan du ju laga din mat själv, om du vill. Vi tycker också det är viktigt att skapa möjligheter för våra gäster att umgås med andra. Vi vet att det är viktigt att kunna leva ett normalt liv med en meningsfull fritid, även när man är långt hemifrån. Vår personal är heller aldrig långt bort, redo att hjälpa till när behov uppstår. Dessutom ligger vi oftast nära jobbet och alltid nära olika kommunikationsmedel.

Vi försöker inte vara ett traditionellt hotell, eller något annat vi inte är. Vi är ett lägenhetshotell och det håller vi högt. Med passion, omtanke och kompetens kan vi erbjuda vad vi tror är framtidens boende. Vi vill påstå att det vi erbjuder är det bästa av två världar.

Så vad har du och ditt företag för boendebehov? Vi hjälper dig att skräddarsy vårt företagsavtal, och ju längre boende du bokar, desto bättre pris får du. Vi har marknadens mest flexibla lösning, det är helt enkelt du själv som bestämmer hur du vill ha det.

Låter det intressant? Klicka här så kontaktar vi dig!


Våra lägenheter

Gemensamt för alla våra moderna hotellägenheter, oavsett om det är i Bromma, Kista eller Lund, är den ljusa och varma atmosfären man möts av så snart man öppnar dörren.

Över 400 lägenheter anpassade för en till fyra personer och med bekvämligheter man behöver i vardagslivet, samtidigt som man kan njuta av den service man förväntar sig på ett hotell. Det gör StayAt till det givna valet för alla resenärer, oavsett om det bara är en helg eller ett helt år man behöver stanna.


Ett smartare boende:

  • Trivs man hemma gör man oftast ett bättre jobb
  • Hos oss är det lättare att arbeta mer flexibelt
  • En större hotellägenhet ger mer för traktamentet
  • Hos StayAt är det lättare att umgås på fritiden