Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Hotel Kista: Vi har problem med telefonerna

Vi vill bara meddela att våra telefoner legat nere sedan igår så vi kan varken ringa ut eller ta emot samtal utifrån.
Vi kan tills vidare endast bli nådda via mail: kista@stayat.se

StayAt Lund erhåller “Excellent Service”

För andra året i rad erhåller medarbetare på StayAt Lund, Visit Lunds utmärkelse ”Excellent Service”. Förra året delade StayAt förstaplatsen med Kulturkrogen och Terrin & Vin men i år står StayAt som ensam segrare. Vi kan stolt meddela att Michaela Nohlborg, Guest Service Representative på StayAt Lund är den person i Lund som lyckats samla flest pins under 2015 års tävling!

Vad det hela går ut på är att de som turistar i Lund får chansen att dela ut en pin till någon, inom service, yrkesverksam person. Den som i slutändan står med flest pins har sedan vunnit.
Läs mer »

Var med och hjälp människor på flykt.

Vi ser det enorma behovet av hjälp både ute i världen och här hemma.
Våra tankar och insatser går till de individer som är på flykt och fått lämna sina hem.

Läs mer »

Bromma & Stockholm : Vecka 41

Kom och var delaktig på våra aktiviteter denna vecka:

Fredag 9de Oktober: Välkommen till våran  traditionella “mysfredag” kl 19:00 till 21:00 i Livingroom. Alla är välkomna hit, vi kommer att bjuda på juice och snacks! Vi vet att ni kommer trivas I varandras sällskap!

Lördag 10de Oktober: På lördag har vi en tävling för barnen där de får använda sin kreativitet och göra en “Marshmallowskapelse ”. Vi kommer att bjuda på snacks och Juice.
Kom och skapa 🙂
Läs mer »

Bromma & Stockholm: Vecka 40

Onsdag 30 September : Spelkväll i Living room 18.00 – 21.00
Nu har vi äntligen fått in roliga spel och hoppas att ni vill komma och testa dem under vår spelkväll nu på onsdag. Kom till receptionen och låna Schack, Trivial Pursuit (TP) eller Backgammon. Kom och njut och ha en rolig kväll tillsammans med spel och snacks som huset står för!

Fredag 2 Oktober: Kom ner till restaurangen kl. 19:00 för vårt traditionella ”Fredagsmys”!  Vi bjuder på chips och juice! Vi tror ni kommer trivas i varandras sällskap.

Läs mer »