Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Bromma & Stockholm: Vecka 40

Onsdag 30 September : Spelkväll i Living room 18.00 – 21.00
Nu har vi äntligen fått in roliga spel och hoppas att ni vill komma och testa dem under vår spelkväll nu på onsdag. Kom till receptionen och låna Schack, Trivial Pursuit (TP) eller Backgammon. Kom och njut och ha en rolig kväll tillsammans med spel och snacks som huset står för!

Fredag 2 Oktober: Kom ner till restaurangen kl. 19:00 för vårt traditionella ”Fredagsmys”!  Vi bjuder på chips och juice! Vi tror ni kommer trivas i varandras sällskap.

Läs mer »

Lund: Vecka 39

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Måndag 21/9: Ny i stan eller bara nyfiken på att blanda in lite turistande i din vistelse? Om du vill lära dig mer om nutida Lund och stadens historia tipsar vi dig om att gå en stadsvandring i staden med en guide. Idag körs det en rolig tur där olika personligheter i Lunds historia vävs samman mellan nutid och medeltid. Stadsvandringen startar kl.18.00 utanför Lunds Turistbyrå.
Läs mer »

Lund: Vecka 38

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Torsdag 17/9: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 19/9: Kulturnatten i Lund är en unik kulturmanifestation som vanligtvis äger rum den tredje lördagen i september varje år. Det centrala Lund fylls med kultur långt in på natten. Det mesta är gratis. Mellan 300 och 400 programpunkter av brokig karaktär trängs på en mängd olika platser runt om i den charmiga stadskärnan.
Läs mer »

Bromma & Stockholm: Vecka 37

Fredag 11e september: Fredagsmys i livingroom från 19:00! Vi bjuder på juice och chips!

Lördag 12e september: Vi bjuder in alla barn att få prova på ansiktsmålning i Playroom från 11:00! Vår fantastiska personal Yohanna och Jennifer har massor av underbara färger som bara väntar på att få användas!
Läs mer »

Bromma & Stockholm: Vecka 36

Fredag 04 september: Kom ner till restaurangen kl. 19:00 för vår traditionella ”Fredagsmys”!  Vi bjuder på chips och läsk/juice!

Läs mer »