Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Bromma v.14

Onsdag 1:a April: Vi bjuder alla i huset på gratis Svensk påskfrukost från kl. 7:00 till 9:00. Välkomna!

Fredag 3:e April: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på påskmust och lite snacks!

Lördag 4e April: Vi bjuder in alla barn att prova våra nya leksaker och spel vid 11:00 i lekrummet. Ta med er alla era kompisar!

Lund v.14

Onsdag 1/4: Äggmålning! Ta med hela familjen och måla fina ägg inför påsken. Från klockan 17:00 i living room.

Torsdag 2/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 3/4: Välkomna på en spännande äggjakt! Påskharen har varit här och gömt en massa ägg fulla med gotter inför påsken här på StayAt. Fråga i receptionen för instruktioner efter klockan 13:00, låt äggjakten börja! Glad Påsk!

Account Manager till StayAt

Är du en driven och resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kunden och gästen i fokus? Vill du arbeta med försäljning hos ett spännande företag inom logibranschen?

Då kan tjänsten som Account Manager vara något för dig! Läs mer om tjänsten här..

Bromma v.13

Fredag 27e Mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Vi bjuder på läsk/juice och snacks kl. 19 i living rummet! Välkomna ner.

Tips i veckan: Påskmarknad Lördagen 28e Mars:
Påskmarknad med loppis, café, hantverksbasar, loterrier och musikunderhållning på
Timmermansgården 46-48 från kl. 11:00-15:00.

Lund v.13

Onsdag 25/3: Våffeldagen! En av årets mumsigaste dagar är här! Vi bjuder på våfflor till frukosten och har självservering av våfflor i living room under eftermiddagen och kvällen. Välkommen ner och grädda dig en våffla!

Torsdag 26/3: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 28/3: Earth Hour! Vi på StayAt är väldigt engagerade i vårt miljöarbete, som du kanske redan vet är vi certifierade av Svanen. Nu på lördag är det dags för Earth Hour, ett årligt event över hela världen där vi gemensamt släcker ner i en timme för att visa vårt stöd för miljön. Kom till living room mellan 20:30 – 21:30 och visa ditt stöd! Vi vill också uppmuntra er att släcka all belysning och stänga av elektronisk utrustning på era rum under denna tid. Släck för en ljusare framtid. #EarthHour

Söndag 29/3: Nu är det bara en vecka kvar till påsk. Börja påskfirandet med att göra ditt eget påskris! Vi har fullt med färglada fina fjädrar så välkomna att pyssla med oss mellan 13:00 – 16:00.