Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Lund v.27

Tisdag 30/6: Lystring alla fotbollsfans! Ikväll visar vi finalen i U21 mästerskapen som startar kl. 20.45. Kom ner till Living Room och heja på ditt favoritlag tillsammans med Hedvig i receptionen. Popcorn och läsk är ett måste när man tittar på sport så vi bjuder självklart på detta. Heja heja!

Torsdag 2/7: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 4/7: Picknick-dags! Vädergudarna har välsignat oss med en underbar, varm sommardag denna lördag och det finns ingen ursäkt att stanna inomhus på hotellet. Hitta en park i närheten (vårt KUBB-spel finns till utlån) eller ta med dig vänner och familj till stranden för sol och bad. Vi vill underlätta planeringen så mycket som möjligt och kommer förbereda smörgåsar och glass att ta med på utflykten!

Bromma v.26

Fredag 26.Juni: Kl. 19 är det dags för vår traditionella fredagsmys! Alla gäster är välkomna till Livingroom, vi bjuder på snacks och läsk.

Tips på aktiviteter: Badstränder nära hotellet
Nu är det äntligen sommar. För de som vill bada kan vi rekommendera dessa platser som ligger nära hotellet:
• Kanaanbadet: tunnelbana Blackeberg, promenad på cirka 1,5km från stationen
• Malteholmsbadet: tunnelbana Hässelby strand, promenad på 500m
• Solviksbadet: spårvagn från Alvik till Smedslätten

Lund v.26

Måndag 23/6: Lär dig konsten att åka skateboard! Vet du vad en kickflip eller ollie är? Om inte – då är det kanske dags att lära dig lite tips och tricks på brädan? Lund arrangerar en skateboard workshop på Stenkrossen idag mellan kl. 13.00-15.00. De har skateboards på plats, men ta gärna med dig en hjälm för din egen säkerhet!

Torsdag 25/6: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 26/6: Fredagsmys! Kom ner till Living Room för en riktig filmkväll med läsk och popcorn. Ikväll visar vi ”Grown Ups 2” – en nyligen utkommen familjekomedi med Adam Sandler. Hoppa i myskläderna och börja helgen med oss – filmen startar kl. 19.00.

Bromma v.25

Fredag 19 juni: Vi kör Fredagsmys i living rum kl. 19 som vanligt! Kom ner och ha en trevlig kväll!

Midsommarfirande fredag 19 juni
Nära hotellet:
• Björklundshage, Norra Ängby Bromma: från kl. 10:00-15:00
• Akalla by, Kista: från kl. 11
• Spånga Kyrka, Spånga: från kl. 13
• Överjärva gård, Solna: från kl. 13

 

Lund v.25

Måndag 15/6: Picknick Dans! Lund arrangerar första sommardansen för säsongen i Stadsparken. Lär dig den passionerade dansen tango tillsammans med din älskade eller en nyfunnen vän och visa upp dina kunskaper för alla! Bäst av allt? Inga förkunskaper krävs! Kvällen startar med 30 minuters introduktion kl. 19.00.

Torsdag 18/6: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 19/6: Midsommarafton! The mest svenska traditionen av dem alla har äntligen anlänt och vi firar detta genom att bjuda på jordgubbar med grädde i Living Room efter frukost. Om du vill delta i det traditionella firandet så är du välkommen att ta dig till Kulturen – de börjar kl. 12.00 med att klä och resa midsommarstången. Efter det kan man ha sin egen picknick i deras park – de har även sill och jordgubbar till försäljning.