Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Bromma v.52

Fredag 26e december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder lite snacks och även lite god GLÖGG! Ta med dig trevligt sällskap och ner till.

Lördag 27e december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 För att bidra med sin fantasi till lite mysigt julpyssel. Ju fler desto bättre ta med dig alla kompisar.

Veckans Tips: Glida runt denna skridskobana mitt i staden är ett måste för mångavintern besökare till Stockholm. Hyra skridskor är billigt och du kan få hjälp att vässadem om det behövs. Öppettiderna varierar, men rinken öppnas normalt före lunch och stänger någon gång mellan 6.30 och 08:30. Ring först om du vill vara säker på attrinken är öppen när du planerar ditt besök.

Lund v.52

Julafton 24/12: Idag är det Julafton och vi hoppas att jultomten har vägarna förbi StayAt. Håll utkik utanför er dörr idag, kanske har han lämnat en julklapp!

Juldagen 25/12: Idag myser vi, spelar spel eller varför inte se en bra julfilm? Vi bjuder på glögg och pepparkakor i Livingroom.

26/12-30/12: Det är dags för Lundaspelen! Välkomna alla deltagare, familjer och publik som gör denna turnering till världens största inomhus turnering för barn och ungdomar. Besök www.lundaspelen.com eller fråga oss i receptionen för mer information. Pssst… Visste Ni att vi säljer 2 dagars bussbiljetter till all lokaltrafik i receptionen?

Bromma v.51

Fredag 19 december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder på snacks och glögg! Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 20 december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på plan -1 för att göra ett djupdyk i tomten och hans värld! Vem är den här mysige mannen egentligen?

Åk gärna och spana in Djurgården under veckan om du inte redan har det, och upptäck Skansens årliga julmarknad! Massor av svenska trevliga traditioner finns att ta del av där!

Lund v.51

Onsdag 17 december: Thomanders Jul bjuder in! I Thomanders hem på Kulturen visar intendent Anders Jansson hur professor Thomander med familj levde och firade jul på 1840-talet. Ingår i entréavgiften till museet. kl. 14-14.30.

Torsdag 18 december: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 19 december: Rocky Road fredag! Sugen på ännu mer julgodis? Ta chansen att göra egen Rocky Road med oss på StayAt! Vi ses från kl 19.00 i living room, ta bara med dig själv, en tom mage och ett god humör.

Välkomna!

Kista v.51

Onsdag 18 december: Kom och dekorera julgranen i lobbyn med oss mellan 19.00 -21.00! Vi kommer bjuda på traditionellt julgodis och dricka samtidigt lyssnar vi på julmusik hela kvällen.

Söndag 21 december: Kom och fira fjärde advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi kommer bjuda på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Var med i vår julklappskalender, lämna ditt rumsnummer i receptionen så kan du vinna en julklapp varje dag.