Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Vecka 30

Fredag 24 juli: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Hornstulls marknad
Hornstulls marknad är en utomhusmarknad som sträcker sig längs vattnet vid Hornstulls Strand på Söder. Många stockholmare har det som söndagsnöje att fynda bland stånden med vintage-kläder, konst och prylar. Här står också alltid flera foodtrucks uppradade för den som är hungrig. Marknaden har öppet varje söndag 11.00-17.00, maj till september.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen
Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag

Vecka 29

Fredag 17 Juli: kl. 19 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Gratis sagostund i Marabouparken
4 torsdagar på raken, med start 16/7 klockan 12 är det gratis sagostund i fina Marabouparken i centrala Sundbyberg, bara 15 minuter från Alvik med ersättningsbuss 22A. Låt era barn lyssna på fina sagor eller bada i plaskdammen, medan ni själva tar det lugnt på en filt i gräset eller fikar på det lilla caféet i anslutning.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen

Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag

Lund v.27

Tisdag 30/6: Lystring alla fotbollsfans! Ikväll visar vi finalen i U21 mästerskapen som startar kl. 20.45. Kom ner till Living Room och heja på ditt favoritlag tillsammans med Hedvig i receptionen. Popcorn och läsk är ett måste när man tittar på sport så vi bjuder självklart på detta. Heja heja!

Torsdag 2/7: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 4/7: Picknick-dags! Vädergudarna har välsignat oss med en underbar, varm sommardag denna lördag och det finns ingen ursäkt att stanna inomhus på hotellet. Hitta en park i närheten (vårt KUBB-spel finns till utlån) eller ta med dig vänner och familj till stranden för sol och bad. Vi vill underlätta planeringen så mycket som möjligt och kommer förbereda smörgåsar och glass att ta med på utflykten!

Bromma v.26

Fredag 26.Juni: Kl. 19 är det dags för vår traditionella fredagsmys! Alla gäster är välkomna till Livingroom, vi bjuder på snacks och läsk.

Tips på aktiviteter: Badstränder nära hotellet
Nu är det äntligen sommar. För de som vill bada kan vi rekommendera dessa platser som ligger nära hotellet:
• Kanaanbadet: tunnelbana Blackeberg, promenad på cirka 1,5km från stationen
• Malteholmsbadet: tunnelbana Hässelby strand, promenad på 500m
• Solviksbadet: spårvagn från Alvik till Smedslätten

Lund v.26

Måndag 23/6: Lär dig konsten att åka skateboard! Vet du vad en kickflip eller ollie är? Om inte – då är det kanske dags att lära dig lite tips och tricks på brädan? Lund arrangerar en skateboard workshop på Stenkrossen idag mellan kl. 13.00-15.00. De har skateboards på plats, men ta gärna med dig en hjälm för din egen säkerhet!

Torsdag 25/6: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 26/6: Fredagsmys! Kom ner till Living Room för en riktig filmkväll med läsk och popcorn. Ikväll visar vi ”Grown Ups 2” – en nyligen utkommen familjekomedi med Adam Sandler. Hoppa i myskläderna och börja helgen med oss – filmen startar kl. 19.00.