Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Bromma v.10

Fredag 6 mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips på aktivitet: Leksaksmuseet
Leksaksmuseet ligger i anslutning till Spårvagnsmuseet. Det finns tusentals leksaker som roar barn i alla åldrar. Allt från dockor, dockskåp, bilar etc. Leksaksmuseet finns på Tegelviksgatan 22 på Södermalm i Stockholm. Enklast kommer du dit med buss nr. 2 från Slussen, gå ut vid Spårvagnsmuseet. Bus nr. 55 och 56 stannar också utanför museet.

Lund v.10

Onsdag 4/3: Välkomna på knytkalas! Ta med din favoriträtt och kom ner till living room och träffa både nya och gamla vänner på StayAt Knytis. Dela med dig av dina bästa mattips och testa nya rätter från olika delar av världen. Vi kommer bjuda på en klassisk svensk rätt, välkomna mellan 19:00 – 21:00.

Torsdag 5/3: Table Tennis Thursday! Det är spelkväll på StayAt Lund, kom och spela pingis, schack, carom eller något av våra andra roliga spel!

Fredag 6/3: Mysfredag med myskläder! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och kunna fortsätta leva ditt liv som vanligt. Så välkommen ner till living room för en riktigt myskväll helt utan klädkod och utan krav bara ren avslappning och mys! Vi visar en bollywood film och bjuder på snacks. Filmen börjar klockan 19:00.

Söndag 8/3: Idag är det dags för Vasaloppet! Vi visar hela loppet i living room med start kl. 9:00. Visste du att Vasaloppet är det äldsta, det längsta och det största långloppet i skidor i världen?!

Bromma vecka 9

Fredag 27 februari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips under sportlovet
Hammarbybacken, skidor:
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skidor bara 30 minuters resväg härifrån, under sportlovet! Fråga receptionen efter öppettider och priser.

Bio:
Det finns ett stort antal biografer utspridda över Stockholm, varför inte gå och se den nya, antagligen fantastiska, familjefilmen om Svampbob Fyrkant?

Kista vecka 9

Onsdag 25 februari
Kom ner till receptionen för mini-biljardturnering. Mellan 18:30-20:30 å kommer vi bjuda på lite snacks och dryck medan vi kröner Stay Ats biljard kung eller drottning.

Lördag 28 februari
En av top 10 gratis saker du kan göra i Stockholm är att kolla på det Kungliga vaktbytet. Under vintermånaderna så det inte lika stort event men fortfarande absolut värt att se. Du har möjligheten att se det klockan 12 både lördagar och onsdagar.

Söndag 1 mars
Djurgården är en ö mitt i stockholm och är känd för vackra gröna platser, sevärdigheter, parker och turistattraktioner. Stockholm är uppbyggt på öar med broar som länkar ihop dom. Just Djurgården är ett kultur centrum med lummiga parker och Stockholmare har flockats här för århundraden. Ön får över 10 miljoner besökare per år och är ett perfekt ställe att spendera en söndag med härliga vandrings turer och massor av roliga saker att se och göra.

Lund v.9

Onsdag 25/2: Högevallsbadet i Lund bjuder in till en avkopplande relax kväll. Simma i dämpad belysning med levande ljus, prova på vattengymnastik, yoga eller massage. Aktiviteterna startar från 19:00 och badet är öppet för alla över 19 år. Fråga i receptionen för mer information!

Torsdag 17/2: Table Tennis Thursday Extravaganza!!! Eftersom vi vet hur mycket ni älskar pingis har vi köpt in ett helt nytt superbra bordtennis bord till er! Välkomna ner till Living Room för invigningen! Vi bjuder på snacks och dryck och såklart pingis!

Lördag 28/2: Vinter-VM i Falun är i full gång och nu närmar det sig slutet. Världseliten inom längdskidor, backhoppning och nordisk kombination tävlar om totalt 21 medaljer. Vi visar VM hela dagen i Living Room. Slå er ner med något varm att dricka och koppla av medan eliten tävlar.