Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Happenings at StayAt Bromma & Stockholm!

Fredag 28:e augusti: Fredagsmys i restaurangen kl. 19:00. Alla gäster är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk/juice!

Frukosttider: Från och med måndag den 31 augusti, börjar frukost från  kl.06:30 till 9:30 vardagar. Och på helgerna från kl.8:00 till 10:30.

Läs mer »

Lund: Vecka 35

Vi vill bjuda in dig till följande aktiviteter den kommande veckan:

Torsdag 27/8: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 29/8: Cricket derby! Se våra lokala lag Lund Cricket Club och Panthers Cricket club mötas i en spännande match på Fågelvallen i Lund! Fråga oss hur Ni ta er dit, matchen börjar kl 10.00.
Läs mer »

Bromma: Vecka 34

Fredag 21.augusti: Fredagsmys i restaurangen kl. 19:00. Alla gäster är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk/juice!

Tips på aktiviteter: Stockholm TOP 10 som du inte vill missa!

Läs mer »

Bromma och Kista: Vecka 33

Fredag 14.augusti: Fredagsmys i restaurangen kl. 19:00. Alla gäster är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk/juice!

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi har ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för att hämta nyckeln. Läs mer »

Bromma och Kista: Vecka 32

Fredag 7 augusti: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset igen! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks och juice.

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för hämta nyckeln. Läs mer »