Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Lund v.22

Onsdag 27/5: Temperaturen börjar stiga och vi känner att det är dags att fira med ett pass utejympa i parken! Dra på dig joggingdressen och gå till Folkparken för ett svettigt träningspass. Passet är gratis och börjar kl. 19.00, fråga receptionen för mer information.

Torsdag 28/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Smaka på Saluhallen” – Saluhallen arrangerar en tur och smakprovning av de olika försäljarnas utbud tillsammans med en guide som berättar om Saluhallens historia. Turen startar kl. 16.30 och biljett köps i förväg. Fråga receptionen för mer information.

Lördag 30/5: Stay’Ats Officiella Glassdag! Varje dag är glassdag denna tid på året och nu vill vi ta chansen att lära känna dig bättre över en glass tillsammans. Kom ner till Living Room, grabba tag i en kall glass och njut av känslan att sommaren är precis runt hörnet!

Bromma v.22

Fredag 29 maj: Vår traditionell Fredagsmys i Living rum! Kl. 19:00 bjuder vi på chips och läsk. Kom ner med familjen eller vänner och ha en MYSIG FREDAG!

Tips på aktiviteter: Elitloppet i Solvalla 29-31 maj
Ett av världens mest renommerade travlopp som avgörs den sista söndagen i maj på Solvalla (31 maj 2015). 16 av världens bästa hästar bjuds in för att göra upp i två försök och en final, båda över sprinterdistansen 1609 meter. Elitloppshelgen räknas med sina över 50 000 besökare som ett av Stockholms största evenemang. En gång om året samlas aktiva, hästägare, travfans och nyfikna besökare för att skapa den folkfest som gjort Elitloppet känt som ett idrottsevenemang man återkommer till.

Bromma v.21

Fredag 22.maj: Vår traditionell Fredagsmys i Livingroom! Kl. 19:00 bjuder vi på chips och läsk. Kom ner med familjen eller dina vänner och ha en MYSIG FREDAG!

Tips på aktiviteter: Gröna Lund
Vill du ha en underbar dag med dina barn eller kompisar? Då kan du inte missa Gröna Lund! Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och en stor nöjespark för hela familjen fylld av attraktioner, spel, lotterier, konserter och underhållning. Det finns också en mångfald olika alternativ till mat och dryck och inte allra minst fri entre för barn under 6 år! Hela sommaren fylls Lilla Scen med spännande musik- och teateräventyr för små och stora. Ligger på Djurgården och man kan lätt ta sig hit med tvärbana, bus, cykel eller promenad.

Lund v.21

Tisdag 19/5: Svenska för Nybörjare – vill du göra dagens goda gärning och lära våra internationella gäster några svenska fraser? Kom ner till Living Room för ett språkligt utbyte mellan nationaliteter. Kanske kan någon lära dig ett främmande språk i gengäld?

Torsdag 21/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 23/5: Eurovision Song Contest 2015 är äntligen här! Kom ner till Living Room och heja på Sveriges bidrag ”Heroes” med Måns Zelmerlöw. Vi ordnar den perfekta Mello-stämningen med popcorn och läsk. Dags att sätta på dansskorna!

Söndag 24/5: Sunday Fun-day! Vi har ett splitternytt Kubb-spel som väntar på att invigas. Testa det traditionella spelet med ett par vänner i en park i närheten. Fråga i receptionen om ni vill ha tips på hur man tar hem vinsten!

Bromma v.20

Fredag 15.maj: Fredagsmys kl. 19:00 i Livingroom! Alla är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk!

Tips på aktiviteter: Marknad i Hornstull söndag 17.maj
Hornstulls marknad pågår varje söndag maj-september kl. 11-17. (Dock ej midsommarhelgen.) På Hornstulls Marknad säljs allt från egen design- och hantverk till kläder och prylar från hemmet. Och mat, inte att förglömma. Varje söndag kommer cirka 10 olika matförsäljare och ställer upp på området för att mätta hungriga besökare och utställare. Adress: Hornstulls Strand 9.