Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Bromma

Fredag 6e februari: Fredagsmys som vanligt! Ta med er ungarna och era kompisar ner till Living room och ta för er av lite snacks!

Lördag 7e februari: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 för lite pyssel! Kom ihåg, ju fler desto roligare!

Tips: Snart är det fettisdagen: Fettisdagen är traditionellt den sista dagen innan den 40 dagar långa fastan börjar och pågår ända till påsk, vilket också betyder den sista chansen att fira rejält. Detta gör vi i Sverige som bekant genom att äta massor av semlor. De finns att köpa nästan överallt nu för tiden. Köp en idag!

Lund v.6

Måndag – Fredag 2/2 – 6/2: Är du trött på det skånska vintervädret? Vi med, därför har vi bestämt att denna vecka är det fredagsmys hela veckan! Kom till ner Livingroom och kryp upp i soffan med något varmt att dricka framför en bra film. Denna vecka är det ditt val av film! Välj din favorit bland våra filmer varje kväll från klockan 19.

Torsdag 5/2: Det är Table Tennis Thursday! Och vi har massor av andra roliga spel att välja mellan om du inte vill spela pingis. Välkommen ner till Livingroom för en spelkväll! Ta med dig vänner och familj och hitta ett nytt favoritspel!

Lördag 7/2: Skattjakt! Vi bjuder in alla barn som bor på StayAt Lund till en skattjakt! Kom ner till receptionen mellan 13-15 för att få din skattkarta och börja leta efter StayAts hemliga skatt. Lycka till!

Bromma v.5

Fredag 30 januari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Veckans tips! Kungsträdgården Isbanan
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skridskor mitt i stan!Atmosfär är på topp! Det kostar ingenting om du tar med dina egna skridskor. Vill du låna skridskor på plats så går det bra, kostar 60kr/vuxen/timme, 30kr/barn/timme.

Öppettider: Vardagar:09:00-21:00, Helger: 10:00-21:00

Kista v.5

Onsdag 28 januari: Spelkväll i lobbyn med snacks. Från klockan 19:00-21:00 kommer vi bjuda på snacks och ha en rad med spel såsom pingis och brädspel. Kom och spela med dina vänner.

Söndag 1 februari: Har du fortfarande plats I resväskorna? På söndag kommer det vara en loppis på östra parkeringen under Kista Galleria. Den öppnar sina dörrar klockan 11:00 och håller på ända till 15:00. Missa inte detta då det kommer vara över 150 säljare där!

Lund v.5

Måndag 26/1: Heja fram Sverige till kvartsfinal i VM i handboll – vi sänder matchen i living room! Tid informeras senare.

Torsdag 29/1: Det är Table Tennis Thursday! Ta med dig vänner och familj och utmana varandra i pingis, schack eller carom, eller testa något av våra roliga barnspel. Spelkväll hela kvällen i living room!

Fredag 30/1: Fick du nog av pingis igår? Testa biljard istället! Lunds bästa biljardhall ”Pardis Biljard” ligger bara en kort promenad från StayAt Lund. De har nio biljardbord samt bar och restaurang. Fråga i receptionen för information om öppettider och en vägbeskrivning.

Lördag 31/1: Lördagsmatiné! Det är filmdags för alla barn här på StayAt Lund. Vi visar den roliga filmen ”Det regnar köttbullar” klockan 13:00 i living room och bjuder på popcorn! Vuxna är tillåtna i sällskap av barn.