Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Kista v.48

Lördag 29/11: Barnens eftermiddag i lobbyn från klockan 15.00-17.00. Kom ner med barnen och lek med Play-Doh, bara din fantasi sätter gränserna när du skapar dina varelser. Saft och bullar kommer finnas till alla!

Söndag 30/11: Kom och fira första advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi bjuder på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Spana in våra anslagstavlor eller prata med personalen för att få tips på de bästa julmarknaderna i stan!

Lund v.48

Tisdag 25/11: Dags att julpynta StayAt! Vi bjuder på julmust och pepparkakor under hela dagen! Vi ses i Livingroom!

Torsdag 27/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. För de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Livingroom!

Fredag 29/11: Glöggprovning! Har ni längtat? Vi har nämligen längtat efter denna härliga dryck! Vi bjuder på tre olika sorters glögg, självklart med goda tillbehör som mandlar, russin och pepparkakor. Glöggen serverasi vårt Livingroom från 17.00 på fredagen. Välkomna!

Lördag och söndag 29 + 30/11: Under helgen är det julmarknad i Lund, njut av julstämningen och av vår mysiga stad!

Bromma v.48

Onsdag 26 november: Redo för en härlig spelkväll? Karrom kväll i restaurangen. Vi återkommer med mer info!:)

Fredag 28 november: Fredagsmys! Som varje fredag, kom till restaurangen! Vi bjuder på chips och läsk från kl. 19:00 till kl. 21:00.

Lördag 29 november: Pyssel för barn i alla åldrar i barnrummet. Mer info kommer.

Kista v.47

Onsdag 19 november: Från klockan 19.00 har vi provsmakning av det sötaste Sverige har att erbjuda. Kom ner till Lobbyn och provsmaka alla olika smaker som finns, vi kommer även ha olika spel tillgängliga.

Söndag 23 november: Mellan klockan 11-12 på förmiddagen kan du komma ner till lobbyn och vara med i vår Hälsosöndag. Vi kommer bjuda på Smoothies och fruktsallad när du bläddrar i hälsotidningar och lär dig nya träningsövningar.

Hela veckan: Posta en bild av nummer 1 på din ”Bucket List” på vår Facebook sida. Vinnaren får ett fint pris!

Lund v.47

Måndag 17/11: Veckans tips! Håll utkik i vårt Livingroom efter veckan tips, här rekommenderar vi vad som händer i Lund under veckan…

Tisdag 18/11: Fotbollskväll! Ta på dig svenska landslagets tröja och hjälp oss heja fram våra pågar i matchen mot Frankrike. Matchen börjar kl 21.00, vi ses i living room!

Torsdag 20/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 21/11: Nu är det fredagsmys… Saknar du din soffa hemma? Låna en av våra och njut av traditionellt fredagsmys med Idol, snacks och dryck tillsammans i vårt living room.