Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Äntligen kan vi erbjuda dig!

StayAt hjälper kunder och gäster med att lösa deras behov av boende och annat som skapar en bra balans i vardagen. De moderna, ofta globalt yrkesverksamma, gästerna arbetar ofta under längre perioder i Sverige och har behov av att känna sig hemma. Med våra ledord Passion, Omtanke och Kompetens som grund skapar vi ett modernt boende för våra gäster och skiljer oss därmed från traditionella hotellrum. StayAt driver tre lägenhetsanläggningar i Bromma, Kista och Lund. Vårt koncept är mycket uppskattat av våra kunder och därför planerar vi nu för en vidare expansion under 2016 och framåt. Brommas Housekeeping Manager går vidare till vår anläggning i Kista och nu söker vi en ersättande

Housekeeping Manager till Bromma

Om rollen

Som Housekeeping Manager ansvarar du för städning och fastighetsservice. Genom ditt ledarskap målsätter och leder du ditt team för att skapa den upplevelsen som våra gäster önskar. Ditt ledarskap kännetecknas av effektivt kommunikation, målsättningar, uppföljning och återkoppling och skapar en tydlig, trevlig och lärorik arbetsmiljö. Du ser möjligheter och utvecklar medarbetare efter behov. Du planerar verksamheten på lång och kort sikt utefter den beläggning anläggningen har och det underhåll anläggning behöver.

För att förse anläggningen med relevanta tjänster, förbrukningsmaterial och inventarier arbetar du med upphandlingar och avrop och utvecklar samarbetat med en rad leverantörer och samarbetspartners. StayAt är mån om att du ska ge alla kunskap och insikter kring den kultur och upplevelse vi eftersträvar för såväl gäster som medarbetare och samarbetspartners.

Housekeeping Manager rapporterar till Operations manager och har också ett mycket nära samarbete med reception och kök.

Vem är du

För att passa in i rollen uppfyller du områdena nedan:

  • Ekonomi: Du har arbetat med inventering, budgetering, leveranskontroller och fakturaavstämning. Du kan göra kalkyler kring behov, kvalitet och arbetsmoment
  • Språk: Du kan skriva och kommunicera obehindrat på både engelska och svenska
  • Ledarskap: Du behärskar alla delar av ledarskapet och har framgångsrikt ansvarat för en grupp under minst tre år. Du agerar prestigelöst och växla ledarskap med att stötta praktiskt
  • Affärsvana: Vana av upphandlingar, förhandlingar och inköp av både material och tjänster
  • Service: Du har utbildats i och kan förmedla vad service innebär både i teori och praktik
  • Du behärskar städmetodik och håller dig uppdaterad kring detta
  • IT: du arbetar vant i Opera eller liknande verksamhetssystem, och behärskar Excel samt Word.

Vi erbjuder dig

StayAt har förvärvad kunskaper genom åren som omvandlats till ett framgångsrikt erbjudande till våra kunder och gäster. Vi är i en tillväxtfas, vilket innebär en ständig utveckling av verksamheten. Ambitionerna är höga och du välkomnas av både medarbetare och gäster, du får tillgång till vår egen utbildning, StayAt Academy och får en operativ chef som närmaste stöd och ledare. Vi är stolta över det vi gör och bygger det i nära dialog med gäster, kunder och medarbetare. Detta är en tillsvidaretjänst och arbetstid 80%.

Du ansöker

Nu är vi nyfikna på att höra ifrån dig! Skriv vad du gör idag och vad du kan tillföra StayAt! Sänd oss ditt ansökningsbrev samt ditt CV. Vi intervjuar lämpliga kandidater löpande så ta chansen idag och förändra både din och får framtid! Klicka på “Ansök här” för att komma till vårt lätthanterliga ansökningsformulär: Ansök här.


Vi söker dig!

StayAt hjälper kunder och gäster med att lösa deras behov av boende och annat som skapar en bra balans i vardagen. De moderna, ofta globalt yrkesverksamma, gästerna arbetar ofta under längre perioder i Sverige och har behov av att känna sig hemma. Med våra ledord Passion, Omtanke och Kompetens som grund skapar vi ett modernt boende för våra gäster och skiljer oss därmed från traditionella hotellrum. StayAt driver tre lägenhetsanläggningar i Bromma, Kista och Lund. Vårt koncept är mycket uppskattat av våra kunder och därför planerar vi nu för en vidare expansion under 2016 och framåt.

Guest service representative till Bromma

OM ROLLEN

Som guest service representative ansvarar du för att sköta den dagliga verksamheten. Du utgår mestadels från receptionen och är fokuserad på att skapa en upplevelse för våra gäster. Detta sker genom spontana kontakter och initiativ men också vid planerade evenemang.

När du arbetar med att hjälpa våra gäster sker detta i enlighet med våra ledord passion, omtanke och kompetens. Att föra en dialog med gästerna är grundläggande för att både ge dem uppmärksamhet, men också för att få återkoppling på hur vår anläggning och service fungerar.

Du arbetar med ankomster och avresor, koordinerar insatser i anläggningen med städ och fastighetsskötsel, hanterar gästönskemål, konferenser, bokningsförfrågningar mm. Teamet du ingår i leds av en teamleader. I Bromma leds verksamheten av en operations manager.
VEM ÄR DU

Du gillar social kontakt och är den som tar egna initiativ. För att passa in i rollen behöver du vidare kunna skriva och kommunicera obehindrat på både engelska och svenska. Redan idag arbetar du i ett verksamhetssystem för hotell, gärna Opera. Du kan också läsa och registrerar i Word och Excel. Sannolikt har du arbetat med upplevelser i någon form. Kanske har du arbetat med utförande av resor, hotell, evenemang eller liknande.

VI ERBJUDER DIG

StayAt har förvärvad kunskaper genom åren som omvandlats till ett framgångsrikt erbjudande till våra kunder och gäster. Vi är i en tillväxtfas, vilket innebär en ständig utveckling av verksamheten.  Ambitionerna är höga och du välkomnas av både medarbetare och gäster, du får tillgång till vår egen utbildning, StayAt Academy och får en operativ chef som närmaste stöd och ledare. Vi samarbetar mycket inom företaget och är stolta över det vi gör och bygger det i nära dialog med gäster, kunder och medarbetare. Detta är en tillsvidaretjänst med arbetstid 100%. Vi har kollektivavtal och generöst friskvårdsbidrag.

DU ANSÖKER

Nu är vi nyfikna på att höra ifrån dig! Skriv vad du gör idag och vad du kan tillföra StayAt! Sänd oss ditt ansökningsbrev samt ditt CV. Vi intervjuar lämpliga kandidater löpande så ta chansen idag och förändra både din och vår framtid! Klicka här för att komma till vårt lätta ansökningsformulär:  Ansök här