Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Teamleader

StayAt Hotel Apartments hjälper kunder och gäster med flexibla logilösningar och annat som ger en bra balans i vardagen. Våra moderna, ofta globalt yrkesverksamma, gäster arbetar vanligtvis under längre perioder i Sverige och har ett behov av att känna sig hemma. Med våra värderingar Passion, Omtanke och Kompetens som grund skapar vi ett modernt boende för våra gäster och skiljer oss därmed från traditionella hotell. StayAt driver tre anläggningar i Bromma, Kista och Lund. Vårt koncept är mycket uppskattat av våra kunder och därför planerar vi nu för en vidare expansion under 2016 och framåt. Då vår nuvarande teamleader flyttar söderöver, söker vi en ny stjärna till vårt team i Bromma.

TEAMLEADER TILL STAYAT

OM ROLLEN

Som teamleader guest service representative leder du det dagliga arbetet i vår gästservicefunktion i Bromma och ansvarar för att alla medarbetare levererar upplevelsen StayAt till våra gäster.

Arbetet består bl.a. av uppgifter såsom att ta hand om och driva ankomst och avresa, skapa och leverera gästevenemang, coacha medarbetare, hantering av bokningsförfrågningar, nära samarbete med våra säljare och köket, administrativa sysslor, eller säkerhetsfrågor.

Tjänsten innebär att leda medarbetare mot gemensamma mål. Innehållet i våra arbetsdagar varierar och bemästras genom ditt team och ditt ledarskap. I slutändan vill du ge våra gäster en StayAt miljö som är positiv och fylld med kontakt och upplevelser.

Du förvaltar och utvecklar vår kultur i vardagen och är intresserad av att identifiera och förbättra vår leverans efter behov. Arbetet sker i en internationell miljö med stort utrymme för egna initiativ. Du rapporterar närmast till operations manager.


DINA ERFARENHETER

– Vi söker dig som har erfarenheter från både hotell och någon annan upplevelsepräglad bransch. Det kan handla om evenemang, resor, nöjen
eller liknande
– Du känner dig själv och är intresserad av att leda människor. Kanske har du agerat eller övat dig som ledare i andra sammanhang så som
försvaret, idrott, eller annan fritidssysselsättning
– Du har lärt dig vad en upplevelse innebär och vad som kärvs för att skapa den
– Kunskap från något av de vanliga bokningssystemen exempelvis Fidelio, Opera eller Hotsoft
– Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kan du flera språk är det välkommet!


DIN ANSÖKAN

Vi hoppas att du vill bli en del av teamet i Bromma och en viktig del av vårt växande StayAt! Skicka din ansökan och ett CV omgående och berätta vad du kan och vill bidra med till teamet och StayAt!
Vi intervjuar lämpliga kandidater löpande.

Använd länken nedan för att komma till vår annons där du kan ansöka på enkelt sätt längst ned.

http://www.recruto.se/apps/ads/view/id/4616-stayat-hotel-apartments-ab-teamleader-till-stayat/type/iframe


Account Manager till StayAt Hotel Apartments Lund

Är du en driven och resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kunden och gästen i fokus? Vill du arbeta med försäljning hos ett spännande företag inom logibranschen?

Om Företaget:
StayAt är alternativet till traditionella hotellrum och erbjuder sina gäster en plats där de kan känna dig som hemma, samtidigt som de får ett gästvänligt bemötande och personlig service. Med passion, omtanke och kompetens erbjuder StayAt framtidens boende som kombinerar det bästa av båda världar med sina lägenhetshotell i Kista, Bromma samt i Lund.

Idag arbetar ca 30 personer på företaget, varav tre som Account Managers. StayAt söker nu efter en Account Manager till Lund som utifrån vision, mission, värderingar och affärsplan vill driva och vidareutveckla företagsförsäljningen på StayAt i Lund.

Arbetsuppgifter:
Som Account Manager kommer du att arbeta självständigt med hela säljprocessen, från prospektering och besöksbokning till avslut. Fokus ligger på projektorienterad nykundsbearbetning men du kommer även att ansvara för merförsäljning och kundvård av befintlig kundstock. I rollen ingår dessutom att driva och delta vid mässor, workshops, events och olika kundaktiviteter, självständigt såväl som i samarbete med företagets kommersiella och operativa avdelningar. Dina mål kommer att vara tydliga och mätbara och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
Utbildning: Gymnasieexamen, meriterande med akademisk examen
Erfarenhet: Ett par års dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat
Systemkrav: Van användare av MS Office-paketet
Övriga krav: Flytande svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i denna tjänst ser vi att du är en person som drivs av att göra affärer och har ett starkt fokus på resultat och utveckling. Du är innovativ och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och du utmanas av att tänka självständigt för att identifiera nya affärsmöjligheter och kontaktpersoner. Din administrativa förmåga är god och du strävar efter god struktur. Vidare bör du ha en hög social kompetens med bra förmåga att skapa och utveckla affärsrelationer. Vi tror också att du gillar att genomföra presentationer samt att du är prestigelös och samarbetsvillig gentemot dina kollegor.

Övrig information:
Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid)
Plats: Lund
Lön: Enligt ök.
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Klicka här för att ta dig till platsannons med ansökningsknapp!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 


Vi rekryterar

StayAt hjälper kunder och gäster med att lösa deras behov av boende och annat som skapar en bra balans i vardagen. De moderna, ofta globalt yrkesverksamma, gästerna arbetar ofta under längre perioder i Sverige och har behov av att känna sig hemma. Med våra värderingar Passion, Omtanke och Kompetens som grund skapar vi ett modernt boende för våra gäster och skiljer oss därmed från traditionella hotellrum. StayAt driver tre lägenhetsanläggningar i Bromma, Kista och Lund. Vårt koncept är mycket uppskattat av våra kunder och därför planerar vi nu för en vidare expansion under 2016 och framåt. Nu söker vi en

Operations Manager

OM ROLLEN
Som operations manager ansvarar du för att hela teamet på vår anläggning i Bromma skapar den upplevelse som StayAt vill ge våra gäster, samt att den operativa verksamheten fungerar i enlighet med våra mål.

Du leder verksamheten genom medarbetare som arbetar med gästrelationer, ankomst och avresa, bokning, frukost, konferenser, städ, fastighetsunderhåll och försäljning. I vissa frågor har du ett nära samarbete med samarbetspartners. Allt sker i en internationell miljö där du strävar framåt med stor handlingsfrihet.

Utöver medarbetarna och gästerna har du StayAts värderingar, vår ledarskapsmodell, vår interna utbildning StayAt Academy, en regionchef och en organisation som stöd. Du ingår i regionledningen för Stockholm.

DINA ERFARENHETER
Idag leder du sannolikt ett eget team. Som ledare behärskar du olika situationer och kan tillämpa olika ledarskapsverktyg för att ditt team ska nå sina mål och trivas.

Trots vår storlek är vi mycket ambitiösa i våra satsningar. Vi fortsätter att lägga grunden till en betydligt större verksamhet. Därför tror vi att du tycker om att bygga, förbättra, förstå medarbetare och få dem att utvecklas, men också att förvalta det som passar oss idag. Du har själv erfarenhet av att genomföra förändringar.

Vi tror att du har goda arbetslivserfarenheter av att skapa upplevelser genom resor, evenemang, hotell eller liknande. Exempel på andra områden som du behärskar är:
– Rekrytering
– Kundvård
– Prissättning
– Att tolka siffror från statistik och ekonomisk rapportering
– Använda bokningssystem och dess rapporter
– Att utveckla och implementera erbjudanden
– Engelska och svenska i tal och skrift
– Microsoft office: Word, Excel, PowerPoint.

DIN ANSÖKAN
Nu är vi nyfikna på att höra ifrån dig! Skriv vad du gör idag och vad du kan tillföra StayAt!

Sänd oss ditt ansökningsbrev samt ett CV. Klicka på länken nedan för att nå den platsannons där du kan ansöka.

Klicka här för att ta dig till platsannons med ansökningsknapp!

VI KOMMER ATT INTERVJUA LÄMPLIGA KANDIDATER LÖPANDE.

PLATSANNONSEN TAS NED DÅ VI HAR NÅTT RÄTT SÖKANDE. Om det är tekniskt möjligt kommer vi meddela i denna text ca. 7 dagar innan vi tar bort platsannonsen.