Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Stayat söker Account Managers

Är du en driven och resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kunden och gästen i fokus? Vill du arbeta med försäljning hos ett spännande företag inom logibranschen? Då rekommenderar vi att du läser vidare om denna tjänst.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta självständigt med hela säljprocessen, från prospektering och besöksbokning till avslut. Fokus ligger på projektorienterad nykundsbearbetning men du kommer även att ansvara för merförsäljning och kundvård av befintlig kundstock. I rollen ingår dessutom att driva och delta vid mässor, workshops, events och olika kundaktiviteter, självständigt såväl som i samarbete med företagets övriga Account Managers och hotellchefer. Dina mål kommer att vara tydliga och mätbara och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Formella krav
– Ett par års dokumenterad erfarenhet av försäljning
– Branscherfarenhet (meriterande)
– Eftergymnasial utbildning (meriterande)
– Du uttrycker dig väl i tal och skrift på så väl svenska som engelska

Personliga egenskaper
För att trivas i denna tjänst ser vi att du är en person som drivs av att göra affärer och har ett starkt fokus på resultat och utveckling. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god administrativ förmåga. Vidare bör du ha en hög social kompetens med bra förmåga att skapa och utveckla affärsrelationer. Du har en vana av att genomföra presentationer och är prestigelös och beredd att ta i extra när det behövs.

Övrig information
Start: Enligt ök.
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.

För frågor och kontakt: Karolina Hoti. 08-500 240 50. Karolina.hoti@bravura.se
Mejla din ansökan till: Karolina.hoti@bravura.se. Märk ämnesraden med Account manager Stayat.