Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma v.52

Fredag 26e december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder lite snacks och även lite god GLÖGG! Ta med dig trevligt sällskap och ner till.

Lördag 27e december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 För att bidra med sin fantasi till lite mysigt julpyssel. Ju fler desto bättre ta med dig alla kompisar.

Veckans Tips: Glida runt denna skridskobana mitt i staden är ett måste för mångavintern besökare till Stockholm. Hyra skridskor är billigt och du kan få hjälp att vässadem om det behövs. Öppettiderna varierar, men rinken öppnas normalt före lunch och stänger någon gång mellan 6.30 och 08:30. Ring först om du vill vara säker på attrinken är öppen när du planerar ditt besök.

Lund v.52

Julafton 24/12: Idag är det Julafton och vi hoppas att jultomten har vägarna förbi StayAt. Håll utkik utanför er dörr idag, kanske har han lämnat en julklapp!

Juldagen 25/12: Idag myser vi, spelar spel eller varför inte se en bra julfilm? Vi bjuder på glögg och pepparkakor i Livingroom.

26/12-30/12: Det är dags för Lundaspelen! Välkomna alla deltagare, familjer och publik som gör denna turnering till världens största inomhus turnering för barn och ungdomar. Besök www.lundaspelen.com eller fråga oss i receptionen för mer information. Pssst… Visste Ni att vi säljer 2 dagars bussbiljetter till all lokaltrafik i receptionen?

Bromma v.51

Fredag 19 december: Fredagsmys igen, i jul-anda! Vi bjuder på snacks och glögg! Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 20 december: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på plan -1 för att göra ett djupdyk i tomten och hans värld! Vem är den här mysige mannen egentligen?

Åk gärna och spana in Djurgården under veckan om du inte redan har det, och upptäck Skansens årliga julmarknad! Massor av svenska trevliga traditioner finns att ta del av där!