Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Registera | Logga in | Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

stayatroyals-puff

StayAt Royals

Läs mer om vårt cricket team här...


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Vecka 32

Fredag 7 augusti: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset igen! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks och juice.

Är du nästa cricketproffs i team StayAt Royals? Prova på cricket! Vi ett barn-set till låns! Fråga i receptionen så ordnar vi med utlåning.

Rastlösa ben? Ni vet väl att vi har tre lånecyklar parkerade vid entrén?! Kom förbi receptionen för hämta nyckeln.

Tips på aktiviteter: Prova idrotter i Kungsträdgården – ett år till Rio. Solskensdagarna med Olympic Day i Kungsträdgården har blivit ett populärt återkommande prova­ på­ evenemang. I år blir det extra inramning med brasilianskt tema med bland annat den brasilianska idrotten capoeira och den nya OS­ idrotten rugby. Välkommen till Kungsträdgården den 6­ och 7 augusti 11:00­16:00. Basket, boxning, fäktning, golf, handboll, innebandy, rodd, schack, tennis, friidrott, Zumba®, capoeira, judo och rugby är några av idrotterna som representeras i år. Nytt är att du även kan prova kanot i dammen. Paralympiska kommittén är på plats med rullstolsbasket, skytte och curling. Olympic Days partners erbjuder roliga aktiviteter och tävlingar. Om du provar tillräckligt många idrotter finns priser att vinna. Dessutom får du träffa både nya och gamla olympier. Joachim ”Pim­Pim” Johansson, Markus Oscarsson, Anna Laurell, Johan Röjler, Lars Lewén och Natalie Larsson är i dagsläget klara för evenemanget – 1 år till Rio. Invigning sker torsdagen den 6 augusti 12:00 med en olympisk inmarsch i miniformat. Invigningstalare är idrottsborgarrådet Emilia Bjuggren (S). På fredagen blir det underhållning från scenen 13:00 med Carolina Klüft som konferencier och start av nedräkning mot OS i Rio. Alla aktiviteter är gratis.

Lokal/plats: Jussi Björlings allé 5
Datum: Torsdag den 6 augusti 2015 och­ Fredag den 7 augusti 2015
Tid: 11:00 ­ 16:00

Vecka 30

Fredag 24 juli: kl. 19.00 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Hornstulls marknad
Hornstulls marknad är en utomhusmarknad som sträcker sig längs vattnet vid Hornstulls Strand på Söder. Många stockholmare har det som söndagsnöje att fynda bland stånden med vintage-kläder, konst och prylar. Här står också alltid flera foodtrucks uppradade för den som är hungrig. Marknaden har öppet varje söndag 11.00-17.00, maj till september.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen
Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag

Vecka 29

Fredag 17 Juli: kl. 19 är det dags för det vanliga fredagsmyset! Alla gäster är välkomna till Living room där vi bjuder på snacks.

Tips på aktiviteter: Gratis sagostund i Marabouparken
4 torsdagar på raken, med start 16/7 klockan 12 är det gratis sagostund i fina Marabouparken i centrala Sundbyberg, bara 15 minuter från Alvik med ersättningsbuss 22A. Låt era barn lyssna på fina sagor eller bada i plaskdammen, medan ni själva tar det lugnt på en filt i gräset eller fikar på det lilla caféet i anslutning.

Cricketutrustning finns att hämta i receptionen

Om ni har lust att spela lite cricket så har vi ett barn-set till låns! Fråga bara i receptionen så lämnar vi gladeligen ut det ett litet tag