Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma

Fredag 6e februari: Fredagsmys som vanligt! Ta med er ungarna och era kompisar ner till Living room och ta för er av lite snacks!

Lördag 7e februari: Alla barn i huset är välkomna ner till lekrummet på -1 för lite pyssel! Kom ihåg, ju fler desto roligare!

Tips: Snart är det fettisdagen: Fettisdagen är traditionellt den sista dagen innan den 40 dagar långa fastan börjar och pågår ända till påsk, vilket också betyder den sista chansen att fira rejält. Detta gör vi i Sverige som bekant genom att äta massor av semlor. De finns att köpa nästan överallt nu för tiden. Köp en idag!

Lund v.6

Måndag – Fredag 2/2 – 6/2: Är du trött på det skånska vintervädret? Vi med, därför har vi bestämt att denna vecka är det fredagsmys hela veckan! Kom till ner Livingroom och kryp upp i soffan med något varmt att dricka framför en bra film. Denna vecka är det ditt val av film! Välj din favorit bland våra filmer varje kväll från klockan 19.

Torsdag 5/2: Det är Table Tennis Thursday! Och vi har massor av andra roliga spel att välja mellan om du inte vill spela pingis. Välkommen ner till Livingroom för en spelkväll! Ta med dig vänner och familj och hitta ett nytt favoritspel!

Lördag 7/2: Skattjakt! Vi bjuder in alla barn som bor på StayAt Lund till en skattjakt! Kom ner till receptionen mellan 13-15 för att få din skattkarta och börja leta efter StayAts hemliga skatt. Lycka till!

Bromma v.5

Fredag 30 januari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Veckans tips! Kungsträdgården Isbanan
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skridskor mitt i stan!Atmosfär är på topp! Det kostar ingenting om du tar med dina egna skridskor. Vill du låna skridskor på plats så går det bra, kostar 60kr/vuxen/timme, 30kr/barn/timme.

Öppettider: Vardagar:09:00-21:00, Helger: 10:00-21:00