Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

stayatroyals-puff

StayAt Royals

Premiär för vårt cricket team …
Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma v.21

Fredag 22.maj: Vår traditionell Fredagsmys i Livingroom! Kl. 19:00 bjuder vi på chips och läsk. Kom ner med familjen eller dina vänner och ha en MYSIG FREDAG!

Tips på aktiviteter: Gröna Lund
Vill du ha en underbar dag med dina barn eller kompisar? Då kan du inte missa Gröna Lund! Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och en stor nöjespark för hela familjen fylld av attraktioner, spel, lotterier, konserter och underhållning. Det finns också en mångfald olika alternativ till mat och dryck och inte allra minst fri entre för barn under 6 år! Hela sommaren fylls Lilla Scen med spännande musik- och teateräventyr för små och stora. Ligger på Djurgården och man kan lätt ta sig hit med tvärbana, bus, cykel eller promenad.

Lund v.21

Tisdag 19/5: Svenska för Nybörjare – vill du göra dagens goda gärning och lära våra internationella gäster några svenska fraser? Kom ner till Living Room för ett språkligt utbyte mellan nationaliteter. Kanske kan någon lära dig ett främmande språk i gengäld?

Torsdag 21/5: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 23/5: Eurovision Song Contest 2015 är äntligen här! Kom ner till Living Room och heja på Sveriges bidrag ”Heroes” med Måns Zelmerlöw. Vi ordnar den perfekta Mello-stämningen med popcorn och läsk. Dags att sätta på dansskorna!

Söndag 24/5: Sunday Fun-day! Vi har ett splitternytt Kubb-spel som väntar på att invigas. Testa det traditionella spelet med ett par vänner i en park i närheten. Fråga i receptionen om ni vill ha tips på hur man tar hem vinsten!

Bromma v.20

Fredag 15.maj: Fredagsmys kl. 19:00 i Livingroom! Alla är välkomna ner, vi bjuder på chips och läsk!

Tips på aktiviteter: Marknad i Hornstull söndag 17.maj
Hornstulls marknad pågår varje söndag maj-september kl. 11-17. (Dock ej midsommarhelgen.) På Hornstulls Marknad säljs allt från egen design- och hantverk till kläder och prylar från hemmet. Och mat, inte att förglömma. Varje söndag kommer cirka 10 olika matförsäljare och ställer upp på området för att mätta hungriga besökare och utställare. Adress: Hornstulls Strand 9.