Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma v.10

Fredag 6 mars: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips på aktivitet: Leksaksmuseet
Leksaksmuseet ligger i anslutning till Spårvagnsmuseet. Det finns tusentals leksaker som roar barn i alla åldrar. Allt från dockor, dockskåp, bilar etc. Leksaksmuseet finns på Tegelviksgatan 22 på Södermalm i Stockholm. Enklast kommer du dit med buss nr. 2 från Slussen, gå ut vid Spårvagnsmuseet. Bus nr. 55 och 56 stannar också utanför museet.

Lund v.10

Onsdag 4/3: Välkomna på knytkalas! Ta med din favoriträtt och kom ner till living room och träffa både nya och gamla vänner på StayAt Knytis. Dela med dig av dina bästa mattips och testa nya rätter från olika delar av världen. Vi kommer bjuda på en klassisk svensk rätt, välkomna mellan 19:00 – 21:00.

Torsdag 5/3: Table Tennis Thursday! Det är spelkväll på StayAt Lund, kom och spela pingis, schack, carom eller något av våra andra roliga spel!

Fredag 6/3: Mysfredag med myskläder! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och kunna fortsätta leva ditt liv som vanligt. Så välkommen ner till living room för en riktigt myskväll helt utan klädkod och utan krav bara ren avslappning och mys! Vi visar en bollywood film och bjuder på snacks. Filmen börjar klockan 19:00.

Söndag 8/3: Idag är det dags för Vasaloppet! Vi visar hela loppet i living room med start kl. 9:00. Visste du att Vasaloppet är det äldsta, det längsta och det största långloppet i skidor i världen?!

Bromma vecka 9

Fredag 27 februari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips under sportlovet
Hammarbybacken, skidor:
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skidor bara 30 minuters resväg härifrån, under sportlovet! Fråga receptionen efter öppettider och priser.

Bio:
Det finns ett stort antal biografer utspridda över Stockholm, varför inte gå och se den nya, antagligen fantastiska, familjefilmen om Svampbob Fyrkant?