Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Lund v.17

Tisdag 21/4: Lund blev framröstad till “Bästa Cykelstaden 2014” och erbjuder flera fina cykelstråk.  Visste du att StayAt har cyklar till uthyrning? Kombinera din dagliga träning med en härlig tur genom staden på hjul!

Torsdag 23/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis? Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Lördag 25/4: Idag är den Barnens Dag på StayAt Lund. Vi har ritböcker, roliga spel och barnfilmer igång hela dagen och bjuder på lördagsgodis. Alla barn får såklart med sig en gottepåse – välkomna!

Bromma v.16

Fredag 17:e april: Vår traditionella Fredagsmys kl. 19:00! Kom till restaurangen och möt andra gästerna. Vi bjuder på läsk och chips.

Tips på aktiviteter: Promenad
I en stad som Stockholm är promenaden den perfekta aktiviteten året om. Ta dig ut på en riktig långpromenad i någon av parkerna och njut av omgivningen och motionen på samma gång. Helt gratis.

Tips på promenadstråk: Djurgården, Gärdet, Hagaparken, Rosendals trädgård. Är du inte sugen på att promenera? Välj något av aktiviteter nedan! Gå på spa, äventyrsbada, ät brunch med kompisar eller prova en av många Cocktailbarer, romantiska restauranger, nattklubbar, pubar eller snart också uteserveringar!

Lund v.16

Måndag – Lördag 13- 18/4: LitteraLund – Sveriges största festival för barn- och ungdomslitteratur är i full gång och erbjuder ett fullspäckat program. Vad sägs om att träffa en författare eller gå på en mysig sagostund? Fråga i receptionen för mer information.

Torsdag 16/4: Table Tennis Thursday! Letar du efter något kul att göra på din fritid? Varför inte bli en mästare på pingis! Varje torsdag kan du spela här på StayAt och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs alla är välkomna på Table Tennis Thursday!

Fredag 17/4: Fredagsmys! Vi vill att du ska känna dig som hemma här på StayAt och fortsätta leva ditt liv som vanligt. Kom ner till living room och heja på din favorit i ”Let’s Dance” – vi bjuder såklart på snacks. Programmet startar kl. 20.00.