Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma v.5

Fredag 30 januari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Veckans tips! Kungsträdgården Isbanan
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skridskor mitt i stan!Atmosfär är på topp! Det kostar ingenting om du tar med dina egna skridskor. Vill du låna skridskor på plats så går det bra, kostar 60kr/vuxen/timme, 30kr/barn/timme.

Öppettider: Vardagar:09:00-21:00, Helger: 10:00-21:00

Kista v.5

Onsdag 28 januari: Spelkväll i lobbyn med snacks. Från klockan 19:00-21:00 kommer vi bjuda på snacks och ha en rad med spel såsom pingis och brädspel. Kom och spela med dina vänner.

Söndag 1 februari: Har du fortfarande plats I resväskorna? På söndag kommer det vara en loppis på östra parkeringen under Kista Galleria. Den öppnar sina dörrar klockan 11:00 och håller på ända till 15:00. Missa inte detta då det kommer vara över 150 säljare där!

Lund v.5

Måndag 26/1: Heja fram Sverige till kvartsfinal i VM i handboll – vi sänder matchen i living room! Tid informeras senare.

Torsdag 29/1: Det är Table Tennis Thursday! Ta med dig vänner och familj och utmana varandra i pingis, schack eller carom, eller testa något av våra roliga barnspel. Spelkväll hela kvällen i living room!

Fredag 30/1: Fick du nog av pingis igår? Testa biljard istället! Lunds bästa biljardhall ”Pardis Biljard” ligger bara en kort promenad från StayAt Lund. De har nio biljardbord samt bar och restaurang. Fråga i receptionen för information om öppettider och en vägbeskrivning.

Lördag 31/1: Lördagsmatiné! Det är filmdags för alla barn här på StayAt Lund. Vi visar den roliga filmen ”Det regnar köttbullar” klockan 13:00 i living room och bjuder på popcorn! Vuxna är tillåtna i sällskap av barn.