Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer

konferens

Boka ditt möte eller konferens
hos oss

StayAt Bromma erbjuder fantastiska möjligheter… Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma vecka 9

Fredag 27 februari: Fredagsmys i vanlig ordning! Ni kommer väl den här gången också, va? Klockan 19:00 i Livingroom på våning E.

Tips under sportlovet
Hammarbybacken, skidor:
Ta med din familj eller dina kompisar och åk skidor bara 30 minuters resväg härifrån, under sportlovet! Fråga receptionen efter öppettider och priser.

Bio:
Det finns ett stort antal biografer utspridda över Stockholm, varför inte gå och se den nya, antagligen fantastiska, familjefilmen om Svampbob Fyrkant?

Kista vecka 9

Onsdag 25 februari
Kom ner till receptionen för mini-biljardturnering. Mellan 18:30-20:30 å kommer vi bjuda på lite snacks och dryck medan vi kröner Stay Ats biljard kung eller drottning.

Lördag 28 februari
En av top 10 gratis saker du kan göra i Stockholm är att kolla på det Kungliga vaktbytet. Under vintermånaderna så det inte lika stort event men fortfarande absolut värt att se. Du har möjligheten att se det klockan 12 både lördagar och onsdagar.

Söndag 1 mars
Djurgården är en ö mitt i stockholm och är känd för vackra gröna platser, sevärdigheter, parker och turistattraktioner. Stockholm är uppbyggt på öar med broar som länkar ihop dom. Just Djurgården är ett kultur centrum med lummiga parker och Stockholmare har flockats här för århundraden. Ön får över 10 miljoner besökare per år och är ett perfekt ställe att spendera en söndag med härliga vandrings turer och massor av roliga saker att se och göra.

Lund v.9

Onsdag 25/2: Högevallsbadet i Lund bjuder in till en avkopplande relax kväll. Simma i dämpad belysning med levande ljus, prova på vattengymnastik, yoga eller massage. Aktiviteterna startar från 19:00 och badet är öppet för alla över 19 år. Fråga i receptionen för mer information!

Torsdag 17/2: Table Tennis Thursday Extravaganza!!! Eftersom vi vet hur mycket ni älskar pingis har vi köpt in ett helt nytt superbra bordtennis bord till er! Välkomna ner till Living Room för invigningen! Vi bjuder på snacks och dryck och såklart pingis!

Lördag 28/2: Vinter-VM i Falun är i full gång och nu närmar det sig slutet. Världseliten inom längdskidor, backhoppning och nordisk kombination tävlar om totalt 21 medaljer. Vi visar VM hela dagen i Living Room. Slå er ner med något varm att dricka och koppla av medan eliten tävlar.